12 Ноември, 2023 09:42 3 670 59

БСП се обединила с ПП и ДБ в нападките срещу Григорова

  • ваня григорова-
  • политика-
  • софия-
  • кмет-
  • избори

Отделни личности в партията предпочитат да компрометират, а не да работят в интерес на хората, заяви кандидатът за кмет на София от Левицата

БСП се обединила с ПП и ДБ в нападките срещу Григорова - 1
Снимка: БГНЕС

Искаме съмненията в изборните резултати да бъдат изчистени. Утре ще внесем жалба относно решението на Административен съд София, който отхвърли искането, с което се оспорват резултатите, каза Ваня Григорова, цитирана от Нова телевизия.

Григорова коментира изказванията на Атанас Зафиров от БСП, в които твърди, че неуспелият кандидат Ваня Григорова трябва да спре да повтаря по студията „аз”, защото това в голяма степен обижда и неглижира усилията на членовете и симпатизантите на БСП.

„Г-н Зафиров нека си прави сметката кой е бил моторът на цялата кампания. БСП се включва в армията, която ме напада от страна на ПП и ДБ. Не мога да си го обясня, те трябва да кажат в каква задкулисна сглобка са попаднали. Зафиров очевидно е решил да напада кандидата, който е ѝ на БСП-София. Нека си оправят партийните проблеми и да не ме замесват”, каза Григорова. Тя добави, че БСП на парламентарните избори в София има 36 000 гласа, а тя на първи тур 80 000 гласа, а на втори тур те са 170 000 гласа. Григорова уточни, че отделни личности в партията предпочитат да компрометират, а не да работят в интерес на хората.

„Не съм конкурент на Корнелия Нинова. Призовавам хората, които са се напрегнали на „Позитано”, да пият чай и да се успокоят, каза още тя.

Григорова уточни, че нов политически проект не е на дневен ред. „Ползотворно и ефективно е да има ляво обединени. Лявото пространство да не е раздробено, очевидно е, че това е успешна формула, но дали ще се случи и кой ще го направи не мога да кажа”, добави Григорова.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Симитли

    9 6 Отговор
    Какви "нападни"?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гражданин

    13 0 Отговор

    До коментар #1 от "Град Симитли":

    "нападКи", може би!
  • 4 Истината съм аз

    27 18 Отговор
    Тая па ,седнала да се хвали с 80 хиляди гласа от над 1 милион София..
    Нито тя нито оня Терзиев стават за нещо .за кмет въобще.

    Коментиран от #59

  • 5 Голям зор

    18 11 Отговор
    Корни е железнаа,тя не се убединява с никого.

    Коментиран от #13

  • 6 Много нагла тая!

    42 24 Отговор
    Толкова си е повярвала, че е жалка и смешна!

    Коментиран от #8

  • 7 Ей,антония

    9 22 Отговор
    Още не си и з т р е з н я л а.Много ми е интересно какво ви почерпи американският шеф.Предполагам по един Биг Мак и 3 шота
  • 8 Ами жената е излязла от ма'алата!

    29 18 Отговор

    До коментар #6 от "Много нагла тая!":

    Но маалата никога не е излизала от нея.
  • 9 Кой

    29 16 Отговор
    се интересува от нея ? Жена без никакво възпитание , вулгарен език и ориентирана само към облаги , естествено лични !
  • 10 Хубава работа, ама...

    32 18 Отговор
    Самозабравила се и нагла
  • 11 Оги

    24 27 Отговор
    Поредна лъжа ,ще им се на сглобката но няма да се получи ! Ваня Григорова не е член на БСП и се държи достойно въпреки желанието на журналя от продажните телевизии да не изпускат от уста Нинова ! Да припомним на малоумните ,че Нинова е председател на БСП и членовете ,както и симпатизанти стоят зад нея !! Тя никога не е говорила срещу Ваня Григорова ,обратно стои зад нея !!! Престанете с интригите !!!

    Коментиран от #15

  • 12 Майна

    21 20 Отговор
    Братя ,българи, явно ц,иганите са много в Родината, щом тази си повярва, че е фактор.Виждате ли какво е да избереш да гласуваш за по-малкото зло ...То пак си остава зло
  • 13 ДС -то

    10 11 Отговор

    До коментар #5 от "Голям зор":

    Не и позволява . Всички политически муцуни са от едно коляно , Бойко , Васко , БСП , ДПС , Възраждане , ВМРО , Волен .и др. Всички без богословията на кадри от стария режим и правенето на проекти нямах да направят кариери . Васко / кмета / не е кандидатура на Пп това е кандидатура на Дс /бизнеса , прокурори и власта , / те се договориха с козяк и си преразпределиха пазара всеки запазва в каквото има интерес . Глобално САЩ външната политика и свързана с това вътрешни решени . Всичко останало на структурите . К както си разпределят . Фигурантите отпадат
  • 14 Не е

    7 0 Отговор
    нужно никакво обединение между когото и да било , всеки нормален и средно интелигентен човек е на едно и също мнение и против !
  • 15 Град Симитли

    4 11 Отговор

    До коментар #11 от "Оги":

    100+!
    Един да говори истината, респект!
  • 16 Мнение

    13 15 Отговор
    Ами то БСП отдавна върви към провал.За тях важи правилото ,Четник,войвода и предател,,
  • 17 ххххххххххххххх

    27 13 Отговор
    Тази женица няма ли вече да се кротне?! Така се е нахъсила да става кметица, че започна и по БСП-то да плюе. Навсякъде и се привиждат заговори против нея. Не умее да губи с достойнство. Жалка е!
  • 18 Доротея

    27 16 Отговор
    Подобно на Радев Ванчето е поредна надута куха лейка, която се е приела насериозно и се мисли за голям политик. И подобно на него се обръща против партията, без която щеше да бъде позната само на приятелският си кръг.

    Коментиран от #31

  • 19 АГАТа Кристи

    16 15 Отговор
    Хем, сиганка, хем нахална и безочлива, а на всичкото от горе облагодетелствала се от "дъщерната фирма" на СДС - "Подкрепа" и показала истинското си лице на върла комунистка, /досущ Импексовата/а и в ИМОТИ ДАЛАВЕРИ с ГОЛФ КЛУБОВЕ...
    Типичен комунист, недоволен от истината !
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Майна

    10 8 Отговор
    Прасета ,тикви ,пе,дали и ц,,игани - съвсем да заформят ка,тун.
    Со,рос ще е доволен
  • 22 Ванчето

    10 13 Отговор
    Я хлъзнаха много тънко тя беше в контролирана среда . БСП я взе за да няма изненади . Мислители че БСП ще рита Срещу ДС . На тези избори в София всички бяха много послушни . Като се почне от Възраждане и се стигне до Итн . ДС проект . Всички влезнаха в сглобка за да тушират Ванчето .че има много голям протестен вот но няма кой да го яхне . И Ванчето загуби . Няма да и позволят да направи ново ляво . Ако се заинати ще има много компромати . Нали и бяха казали да не се занимава с това / от профсъюза /
  • 23 А50

    23 8 Отговор
    Ниновица е страшно вреден подривен елемент. Синът й в Сащ на тлъста заплата, а тя тук ще бори сащката ни зависимост, няма как да стане. На българските политици децата трябва да са в България, това е и тяхната самооценка за управлението на държавата. Те са си искарали децата навън, а ние как да им повярваме че мислели за наше добро

    Коментиран от #26

  • 24 стяга ме чепикът

    26 10 Отговор
    Ако Григирова се беше отпуснала да говори преди изборите, много по-малко хора щяха да гласуват за нея. Народната мъдрост гласи, че мълчанието е злато. Ако сега има нови избори, няма да събере и наполовина гласове. Поредното разочарование.
  • 25 Наблюдател

    22 12 Отговор
    Отдавна не се е появявала такава простаkeca. Даже и сКъсичкия Копейкин и отстъпва.

    Коментиран от #35

  • 26 Град Симитли

    1 4 Отговор

    До коментар #23 от "А50":

    И на другаря Сталин децата са били в СССР, с@рsEmино!
  • 27 Питам:

    8 15 Отговор
    80 % от българите: Защо не обявите Ваня Григорова за обществен враг № 1 ? Я колко "партии" и "сглобки" ще ви подкрепят!

    Коментиран от #48

  • 28 М3 голд

    16 8 Отговор
    Сегашната върхушка на БСП няма нищо общо с партията БСП. Това е сбор от кариеристи и лапачи, ползващи все още електората на БСП за лични цели. Цялата игра на Нинова от предишното правителство до сега категорично е в полза на САЩ, няма нищо общо с програмата на БСП и ПЪЛНИ нейната лична касичка - с пари от оръжейните сделки, на които не беше написано кой е "краен получател" и с бъдеща индулгенция в САЩ при синчето. Тя и обкръжението й работят последователно подмолно за превръщането на БСП в партийка под неявно американско управление. Нинова си създаде платформа за несменяемост и с действията си бавно убива тази партия. Ще се налага да я изтраем до евроизборите, където да стане евродепутат и да се маха. Не искаме да чуваме повече за нея, както за Станишев. Продажници!

    Коментиран от #30, #32

  • 29 УРА,,УРА

    22 8 Отговор
    Тази кариеристка започна да си вкарва автоголове всеки ден. Да му мислят заблудените, които са гласували за нея.
  • 30 :))

    4 2 Отговор

    До коментар #28 от "М3 голд":

    Глупости.
  • 31 М3 голд

    5 9 Отговор

    До коментар #18 от "Доротея":

    Нещо много на сериозно взе да се считаш. Слез на нивото си на компетентност и отиди в други рубрики да пишеш. За тук си много зле.

    Коментиран от #36

  • 32 небрежнев

    11 3 Отговор

    До коментар #28 от "М3 голд":

    Че кога управляващата върхушка в БСП е имала нещо общо с членовете на партията или обикновените хора?
  • 33 Българка

    13 6 Отговор
    Еха, тая защо не каже КОЙ финансира скъпата й кампания. От БСП също задават този въпрос. И очаквам от БСП да внесат яснота дали е вярно, че са оттеглили пълномощното си от началник щаба на Грогорова, което прави всякакви искания за касиране на избор в полза на Григорова нелигитимни/ незаконови......
  • 34 Мнение

    15 9 Отговор
    Тя тази сел.ск.а пр.ъчк.а Ваня се изложи като ки.ф.ла.д.жий.ка с вулгарния си език и манталитет на хигиенистка на WC! После другите й били виновни!
  • 35 Така е! Прав си!

    15 7 Отговор

    До коментар #25 от "Наблюдател":

    Такова вулгарно и просто "чудо" като тази чистачка мечтаеща да е кмет на София още не се е пръквало. Какво ли има да видим още.
  • 36 Доротея

    10 5 Отговор

    До коментар #31 от "М3 голд":

    Радев, не се излагай под чуждо име!
  • 37 Хахаха

    18 4 Отговор
    Ниско ниво, арогантно, вулгарнофи просто ванче.
  • 38 Съвет

    16 7 Отговор
    Махайте я тази просташкага марионетка Ванюша. Вдигнете нивото на култура на кандидатите си малко бре, комунисти! Какво е туй Ванче, много просто.

    Коментиран от #41

  • 39 Тити

    14 8 Отговор
    Ако БZП не беше платила гласовете на тази овца едва ли щеше да премине и 5%
  • 40 Aлфа Bълкът

    3 17 Отговор
    Само Ванчето може да съживи БᴄⷦП, те да си решават.
  • 41 :))

    2 6 Отговор

    До коментар #38 от "Съвет":

    Ти щото си сложен като частно диференциално уравнение от трета степен! :))
  • 42 Право на мнение!

    17 8 Отговор
    Това Григоровото Ванче, ако беше в една цивилизована страна, никога нямаше да влезе в политиката с тази ниска култура и просташки изказ! Никой нямаше да я вземе на сериозно и щяха да мислят, че нещо не е в ред женицата! Много нисък интелект горката! Но у нас са на почит простащината, вулгарността и глупостта!
  • 43 Боже

    11 5 Отговор
    И аз искам такъв нерегулиран парцел с такъв съвестен собственик,който след 10 години вместо за 35 000 евро, осъзнавайки че не е в регулация и няма септична яма,да ми го продаде за 10 000 лева.Търся съвестен продавач.Обадете ми се,ако познавате такъв.
  • 44 Вельо Дойчев

    11 8 Отговор
    Ванчето ни е умница!
    В черничката и главица
    Атом с атом се не лупа
    Щот е куха кат хралупа!
  • 45 бегаййй

    7 7 Отговор
    Путарляскикурволяк.
  • 46 Казуар

    7 8 Отговор
    Ваня Григорова е дразнеща и заядлива комунистка.
  • 47 Как

    9 5 Отговор
    Заместничката на уж най-големият антикомунист Тренчев е първа комунистка! Значи Тренчев ни е лъгал през целия преход.

    Коментиран от #52

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Фактите, фактите

    11 4 Отговор
    Ванчето няма начин да бъде конкурентка на Нинова. Бесепарите и симпатизантите им са критично мислещи. Девойката проведе цялата си кампания срещу Нинова и така и не разбра, че БСП -София не съществува като самостоятелна партия. Въздух под налягане се оказа девойката и проигра шанса си. Кирчо, станишеф, паскалев и гергов имат пари, но нямат доверието със заигравките с герберите. Това момиче се оказа без морал и съвест. Жалко за нея.
  • 50 Майора

    6 3 Отговор
    Ваня , не се ядосвай , на комунист не се вярва , обещаваха ни уж светло бъдеще , а ограбиха народа , изнесоха парите , създадоха мутри и олигарси! Така че не се притеснявай , каквото можа направи , но срещу машините си безсилнс , там е силата на коалицията на провалите!
  • 51 Жена

    9 4 Отговор
    Има нещо нахално в тази жена.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 С. Алзахер

    6 2 Отговор
    От тая тъпата се отказа дори и ръководителят на БСП.
  • 55 Дървено желязо

    7 1 Отговор
    Ваня Григорова не си изговори и не обясни соросоидното си минало. Колкото пъти я подпитваха,толкова пъти бягаше по фланга и се усукваше. Хора от БСП,ИТН и Възраждане гласуваха за нея конюнктурно и въобще не заради джендъризма и. Жендърка и социалпатриотично ляво са дървено желязо.
  • 56 Цуца

    5 3 Отговор
    Айде стига сте ни дразнили с тая объркана женица, която ходи по студията и дрънка врели некипели. Тежко и горко на софиянци с тоя общински тюрли гювеч!
  • 57 Нищо не са се Обединили БСП, ПП и ДБ

    2 3 Отговор
    Маниполации на читателите!!! Авторката хвърля кал по Ваня Григорова и смуче от пръстите си да скалъпи нещо!?
  • 58 Марков

    0 0 Отговор
    Те там я стяга чепика Нинова. Не контролира цялото ляво пространство, както е обещала някъде. И затова цялото кохорство от БСП ООД е на амбразурата. Защото, няма я Нинова, няма ги и тях. И се включи и нейния партиен събрат в СДС Калоян Методиев. Нали разбирате, че войната е за пари?
  • 59 Буда

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Истината съм аз":

    Да се връща Бойко за кмет
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове