30 Септември, 2024 13:11 995 22

Специализирана полицейска акция за купуване на гласове в Бургас, има задържани

  • акция-
  • купуване-
  • гласове-
  • бургас

Проверяват се частни адреси, търговски обекти и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва престъпна дейност.

Специализирана полицейска акция за купуване на гласове в Бургас, има задържани - 1

Специализирана полицейска операция по противодействие на престъпленията, свързани с политическите права на гражданите, както и с конвенционалната престъпност, се провежда в момента на територията на град Бургас. Има задържани, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР.

Проверяват се частни адреси, търговски обекти и други места, за които има данни, че евентуално може да се извършва престъпна дейност.

Паралелно с това на контролно-пропускателните пунктове около Бургас продължават и проверките на преминаващи превозни средства с оглед противодействие на нелегална миграция.

В проверките са включени екипи на „Охранителна полиция”, „Пътна полиция”, „Икономическа и криминална полиция”, както и екипи на бургаската жандармерия.

Акцията цели спокойното и сигурно протичане на предстоящия изборен процес, допълват от ОД на МВР - Бургас.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бою и шиши

    13 2 Отговор
    били развързали кесиите яко
  • 2 Пунта

    14 0 Отговор
    Мара ! Местните по градове , квартали , градчета , села и паланки прекрасно знаят продавачите на гласове ! Включително и тези от общината и полицията .
  • 3 Гражданин

    8 3 Отговор
    В Австрия са гласували 78% от гражданите ,а тук точно толкова няма да с гласуват , защото за който и да пуснат бюлетина ,все мотокара ще настъпят.

    Коментиран от #16

  • 4 Събрахме се ... вече явно 🐖🎃

    7 1 Отговор
    1. Хасково - на терен работят Ами (Капитан Андреево, свързан и с Таки) и Семката.
    2. Габрово - В Габрово и Севлиево купува Памперса. Наглостта е стигнала такива размери, че се правят срещи, на които присъстват полицаи на високи нива (от Севлиево), като доказателство, че МВР няма да пречи на търговията с вот. Другият купувач за района е с прякор Трите хикса (ХХХ).
    3. Монтана и Враца - Митко Галата.
    4. В София област (Ихтиман, Ботевград и Самоков) вършее Радо Слънцето. Там се очакват много гласове за бившия вътрешен министър Калин Стоянов и пресен партиец при Пеевски.
    5. В Костинброд за Пеевски пазаруват дама с първо име Анелия и прякор Трафикантката, както и известният в района Д.Г. с прякор Мишо.
    6. В Плевен за покупката на ромски гласове се грижи М. П., който беше осъден на 4 г. затвор за изнудване, принуда и побой над човек.
    7. В Бургас допълваме с Митко Каратиста.
    8. Сунгурларе - Кемал Бозов, вече осъждан за купуване на гласове, иначе се занимава с дърводобив.
    9. Ямбол - Територия на Солингена, както и О.А., собственик на ресторант, в който в последните дни се правят координационни и логистични срещи за купуване на гласове. Както и Н.Д., нависоко в местната структура на Пеевски, осъждан, местна мутра, участвал съвсем наскоро на среща в хотел Маринела, на която са се пазарили хиляди гласове в областта.
    10. Стара Загора - Юлиан ФИТКАТА

    Коментиран от #21

  • 5 Събрахме се ... вече явно 🐖🎃

    9 1 Отговор
    1. Пеевски се е развилнял и през недовите лейтенанти вот се купува в цяла България, а цените по информация на място достигат 500 лв. за глас.
    2. Вече са проведени няколко организационни срещи в хотел Маринела на ключови фигури за покупката на гласове, отговорници по райони, лихвари, лейтенанти на Пеевски.
    3. Главен координатор за страната на Пеевски е лице с прякор Цайса.
    4. Във Варна купеният вот из махалите минава основно през стар познайник (преди осигуряваше вот за ГЕРБ чрез преференциалната рекордьорка Славена) - Дънката. Та Дънката в момента работи с Пеевски и там се очакват нови рекорди от гласове в секции, които преди гласуваха предимно за ГЕРБ и с преференции за Славена Точева. С поддържаща роля във Варна Чирпанския.
    5. Бойко Борисов хвърли в битката популярните си кметове. Причината е, че Пеевски дръпна традиционния вот за ГЕРБ за собствената си партия и Борисов изпитва дефицити откъм гласове.
    6. В Добрич за търговията с вот към Пеевски отговаря лице с прякор Сандокана.
    7. Във В. Търново за търговията с вот към Пеевски отговаря лице с прякор Шарана (бивш областен на ДПС).
    8. Във Враца за търговията с вот към Пеевски отговаря лице с прякор Данчо Пръча (има международна известност).
    9. В Бургас основният купувач за Пеевски е лице с прякор Широката. Поддържаща роля за областта има Емо Свраката.
    10. В Сунгурларе за търговията с вот към Пеевски отговаря лице с прякор Йоската.

    Коментиран от #8, #11

  • 6 ха ха

    5 0 Отговор
    Ама, кажете колко гласа са купили полицаите за да разберем успешна ли е?
  • 7 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    3 3 Отговор
    3а копейка ли се продават...
  • 8 Варна

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Събрахме се ... вече явно 🐖🎃":

    На местните избори Дънката купуваше за копейките, така че вероятно пак за тях ще играе. Има проблемен имот, за който жоро-тъnoтo георгиев от копейките е взел пари да го оправи.
  • 9 Ново Падение ДПС

    5 2 Отговор
    Пеевски купува гласове чрез Цайса, Дънката, Сандокана, Шарана и Данчо Пръча...

    Коментиран от #22

  • 10 Цитат

    4 0 Отговор
    "1. Пеевски се е развилнял и през неговите лейтенанти вот се купува в цяла България, а цените по информация на място достигат 500 лв. за глас.
    2. Вече са проведени няколко организационни срещи в хотел Маринела на ключови фигури за покупката на гласове, отговорници по райони, лихвари, лейтенанти на Пеевски.
    3. Главен координатор за страната на Пеевски е лице с прякор Цайса.
    4. Във Варна купеният вот из махалите минава основно през стар познайник (преди осигуряваше вот за ГЕРБ чрез преференциалната рекордьорка Славена) - Дънката. Та Дънката в момента работи с Пеевски и там се очакват нови рекорди от гласове в секции, които преди гласуваха предимно за ГЕРБ и с преференции за Славена Точева. С поддържаща роля във Варна Чирпанския...
  • 11 ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "Събрахме се ... вече явно 🐖🎃":

    Започвам да ставам оптимист за България. Като не иска стадото да влиза в кошарата с подсвиркване, овчарят вкарва гегата и кучето в употреба. Някога с меч са правили промените по нашите земи. Сега с вярно куче...
  • 12 Цитат

    5 0 Отговор
    "5. Бойко Борисов хвърли в битката популярните си кметове. Причината е, че Пеевски дръпна традиционния вот за ГЕРБ за собствената си партия и Борисов изпитва дефицити откъм гласове.
    6. В Добрич за търговията с вот към Пеевски отговаря лице с прякор Сандокана.
    7. Във В. Търново за търговията с вот към Пеевски отговаря лице с прякор Шарана (бивш областен на ДПС).
    8. Във Враца за търговията с вот към Пеевски отговаря лице с прякор Данчо Пръча (има международна известност).
    9. В Бургас основният купувач за Пеевски е лице с прякор Широката. Поддържаща роля за областта има Емо Свраката.
    10. В Сунгурларе за търговията с вот към Пеевски отговаря лице с прякор Йоската..."
  • 13 акция въздух

    4 0 Отговор
    A във ,,столипиново ще има ли акция, колко нередности има там, но истината се скрива!
  • 14 Мнение

    4 0 Отговор
    Само така ........поне да се осветлят едни имена на мръсните игри на Статуквото ДПС-ГЕРБ......!!!!!
  • 15 Срам и позор!

    6 0 Отговор
    мутрите и прасетата овладяха държавата със сравнително малко усилия - гласовете на простите, на слугите и тези на продажниците.

    истински ПОЗОР!
  • 16 диагноза я знаем нещо за лечението да к

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гражданин":

    И какво предлагаш?! Че не стана ясно !!!
  • 17 Конкуренция

    5 2 Отговор
    За купуване трябват пари. Кой има пари ? Буци и Гуци. Преди си деляха ромите по равно, но сега конкуренцията е жестока!
  • 18 така е

    6 1 Отговор
    Пеевски можел да купи между 80 и 120 000 гласа. Математиката показва, че за да влезе в парламента му трябват 80 хиляди при два милиона гласували, 120 000 при три милиона гласували или 160 000 при четири милиона гласували българи. ИЗЛЕЗТЕ и ГЛАСУВАЙТЕ за да оставим купувачите на гласове да гледат парламента по телевизията.
  • 19 ТОВА Е

    1 0 Отговор
    едно театро на онова министърче !
  • 20 бандера

    0 0 Отговор
    Хванали 5 опърпани циг@ни, които са последната част от веригата. Кой им дава парите, от коя партия.....? Също както при уличните дилъеи на дрога. За кого дистрибутират, кой внася......
  • 21 бандера

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Събрахме се ... вече явно 🐖🎃":

    В Русе - Върбан циг@нина!
  • 22 Бургас

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ново Падение ДПС":

    С турски район едва ли шиши ,Сокол се движи из тези райони 10 милиона от килчета играят роля
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове