30 Септември, 2024 16:12 1 072 56

Борисов на среща с кметовете победители в София: Където има проблем трябва да бъдем при хората

  • бойко борисов-
  • среща-
  • кметове

Искам да отидете лично при хората във всяко населено място и да им гарантирате, че ако ГЕРБ бъде убедителен победител на изборите ще разрешим проблемите, свързани с нелегалната миграция

Борисов на среща с кметовете победители в София: Където има проблем трябва да бъдем при хората  - 1
Снимка: Фейсбук

Бойко Борисов проведе работна среща с кметовете на кметства в София, които победиха още на първи тур на местните избори.

На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ - София Даниела Райчева, водачът на листата на 23 МИР Рая Назарян, кандидатите за народни представители Тома Биков, Александър Иванов, Христо Гаджев, кметовете на столични райони и на кметства, районни координатори и общински съветници.

“Искам да отидете лично при хората във всяко населено място и да им гарантирате, че ако ГЕРБ бъде убедителен победител на изборите ще разрешим проблемите, свързани с нелегалната миграция. Този проблем се задълбочава в Германия и Австрия, създавайки предпоставки за връщане на вълни от мигранти в страните, в които те са регистрирани първо”, коментира Борисов.

По думите на председателя на ГЕРБ връщането на доверието на гражданите във всички населени места в София е абсолютен приоритет за партията.

“Където има проблем трябва да бъдем при хората и да търсим начин да им помогнем”, коментира още той.

Борисов беше категоричен, че българските граждани трябва да бъдат убедени с аргументи да подкрепят ГЕРБ на изборите на 27 октомври, ако искат сигурност и стабилност.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чекмеджан ефенди

    46 5 Отговор
    Крадци !!!
  • 2 ген. Наско

    45 5 Отговор
    На тая снимка вижте ги хубаво, всичките са в политиката заради лична облага и нищо друго.
  • 3 Град Симитли

    41 5 Отговор
    Сбирщина тулуми!
  • 4 Последния Софиянец

    36 5 Отговор
    Тези на снимката имат среща с Бай Ставри.
  • 5 Мда

    26 8 Отговор
    Боко и Шиши изпързаляха ПП-ДБ сега дори Възраждане е пред тях
  • 6 Шиши

    38 4 Отговор
    Дерибеи!
  • 7 дон

    37 3 Отговор
    Извън кадър Борисов се оплакал че шкафчето се изпразва и спешно трябва да започнат да крадат повече.
  • 8 АУУУУУ

    22 4 Отговор
    Проверка за принадлежност към ДС на всички кандидати ще има. ЦИК не смее да саботира след законопроекта и натиска, който оказахме!Видео ✌️✌️✌️✌️✌️✌️
  • 9 ккк

    33 3 Отговор
    Всякъде има проблеми , но хората не ви искат
  • 10 Бендида

    37 2 Отговор
    На трезвомислещ човек няма как да вдъхнете доверие. Борисов се поби за кмет 2005, а през 2007 ни приеха в ЕС. Оттогава по европрограми се изсипаха милиарди в общината, а резултатът е такъв, че столицата е презастроена, презамърсена, с пробита и корумпирана администрация. Неверие получавате, а не доверие.
  • 11 Мда

    23 2 Отговор
    Аха ахахха, ми те са си при хората, обградили са се с една шайка приближени фирми на наши хора и само те печелят обществените поръчки. Е кметя на най-добрия град за крадене милардер е вече.
  • 12 Банкя

    29 2 Отговор
    Това е юбилейна снимка 20 години грабеж !!!
  • 13 Събрахме се ... вече явно 🐖🎃

    22 3 Отговор
    Пеевски е стегнал дисциплината в ГЕРБ, трябват му гласове на ГЕРБ, че да може да управлява България .
  • 14 Гласувай срещу мафията !

    16 4 Отговор
    Kъм негласуващите, които вместо да си стоят у дома, могат да отидат да гласуват за малка незначителна партия, която няма да мине 4%. Така резултатът от това гласуване ще е еквивалентен на негласуването - гласът ще се изгуби... , НО
    ...тези гласове ще увеличат избирателната активност и базата, върху която се изчисляват 4%. И Пеевски може да не влезе! Малкото ДПС на чалгарите, също няма да мине 4% и няма да разиграват маймyнckи сценки в Парламента ! Патерицата на бойко-разбойко Копейкин ще е на санитарния минимум и няма да пълни Парламента със сервитьорки, шпакловчици, бакшиши и всякакви неyдачници!....
    Пеевски ще е първият опит в историята партия да влезе в парламента само с купени и контролирани гласове. Обикновено купените гласове са около 120-130 хиляди гласа. Това е купеният вот общо. Досега се разпределяше между патериците на ГЕРБ-ДПС, но сега е необходим на Пеевски.
    За да влезе, Пеевски трябва да го купи изцяло, т.е. да избута всички останали. Дори да го направи, тези гласове плюс корпоративния е около 5-6% с настоящата активност .. НО ако вдигнем активността, може границата от 4% да е 160 или 180 хиляди гласа.
    И Пеевски изгаря...От там изгаря васала му Борисов, който ще бъде пресиран от Пеевски, от там лъжливото Коце, бастуна на Бойко .... Нека опитаме да разплетем мафиотската кошница.
  • 15 Аз съм

    22 3 Отговор
    След корона вируса Борисов раздаде 4 милиарда лева за магистрали. Падна от власт и пари няма, магистрали няма, има КРАДЛИВИЯ БОРИСОВ.

    Коментиран от #30

  • 16 Бойко Българоубиец

    15 4 Отговор
    КЪДЕТО ИМА БИЗНЕС ТРЯБВА ДА ИМА БЪДЕМ ПРИ РЕКЕТА!
  • 17 Весо

    5 11 Отговор
    Единствено партия с лидер Радев може да изпревари ппГЕРБ-Сорос
  • 18 Бибитко от Банкя

    20 2 Отговор
    На снимката да показани все видни слуги на вожда и учителя Бойко Методиев Борисов. Липсва само лозунга: " Верни до потъване на кораба!".
  • 19 гребав преизбирател:какви мили хора чест

    14 2 Отговор
    да им отдаде човек че те ще ни оправят животеца и проблемите ни че ще надминем швейцария от най бедни в ес
  • 20 Продажната политика

    15 3 Отговор
    На самозванеца лидер на фашистко ориентираната партия ГЕРБ, и неговите копои носят цялата отговорност за бедите, които налетяха България!
    Който гласува за тоя нужник, цирий да му излезе на ….. зь

    Коментиран от #44

  • 21 СТИГА

    19 2 Отговор
    ни навирахте Толупа 🎃 !!!!!
  • 22 Хипотетично

    12 2 Отговор
    Моделът Борисов, заклеймяван от Корнелия, стана парола за новоизлюпени юпита и девиз за борба с корупцията, но пожъна трайна политическа криза в страната и отвращение от политиците.
  • 23 За Бойко

    14 3 Отговор
    съжаляват само идиотите, мафиотите и Кремъл.

    Коментиран от #26

  • 24 Връщат се най-върлите душмани

    13 2 Отговор
    Само смрът народни изедници за всичките
    смрът на стадйона вкупом
    какви фойерверки имаше при ареста му.
  • 25 така така

    11 1 Отговор
    Където има проблем, Вие ги създавате!
  • 26 Как

    4 2 Отговор

    До коментар #23 от "За Бойко":

    Кремъл, нали е евроатлантик ?

    Коментиран от #31, #32

  • 27 Стойко

    14 2 Отговор
    За едно е прав за Пеевски доскорошния главен дерибей на държавата агент Сава ( Ахмед Демир Доган) че е феномен-Ама наистина е феномен!Никой в държавата не можа да пипне Доган!!!Цели 34 години Доган диктуваше политиката.Едва ли имаше политик , който да не се съобразява с Доган!Помним преди 32 години " мощния депесарски шут" на Доган с който с техен мандат започна Беровото безвремие и възникването на силовите групировки! Помним че Доган е награден с най високото държавно отличие орден "Стара планина" от агент Гоце по предложение на Борисов! И Шиши само за миг унищожи Доган!За няколко дни го прогони от луксозните сараи този на Росенец с 96 стаи и 12 мезонета. Принуди го като чергар да се мести от дом на дом. Взе му марката ДПС с която Пеевски ще се яви на изборите. Спря му кранчето на денонощните гуляи в сараите с марково уиски и млади момичета. Ами феномен е!Кой друг се е осмелил да посегне на Доган!Никой!
  • 28 Наблюдател

    10 3 Отговор
    На снимката виждам само служители на Пеевски.
  • 29 Чичака

    9 1 Отговор
    Тази снимка от някое .ей парти ли е? Познати са ми, ама не ги познавам хората?
  • 30 Хипотетично

    2 8 Отговор

    До коментар #15 от "Аз съм":

    Строежа го спря служебното янево правителство с министри кокорчо и кирчо, за да правят ревизия, че инхаус били незаконни. В това време инфлацията нарастна и заделеното потъна под зоркия кокорчов поглед... А рашков обяви, че като мвр министър не е разбрал своевременно за изтегляне кеш чували от банка в неясна нему посока... слухове....
  • 31 Не го слушай какво приказва,

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "Как":

    гледай го какво прави. Също като Шиши.
  • 32 Кажи честно ...

    8 1 Отговор

    До коментар #26 от "Как":

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    ... и пеевски, и той е евроатлантик
    🤣🤣🤣🤣🤣🤣 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 33 зрител

    12 1 Отговор
    ГРОБ ЗАПОЧВА ПАК С НЕИСТИНИ....КМЕТОВЕ НА ИЗБОРИ БЕЗ ИЗБОР....
  • 34 Говедо още малко....

    10 1 Отговор
    иде ти краиа го ве дооо ама ще е по гестоко от 4аусхеско.... СЛАВА УКРАИНЕ
  • 35 Някой

    12 2 Отговор
    ОТВРАТИТЕЛНИТЕ! Има кой да ги съди, ако не днес и утре, скоро!
  • 36 безпартиен

    9 1 Отговор
    Ако носят НАКАЗАТЕЛНА отговорност за въвеждане в заблуждение с цел материално облагодетелстване(заплащане като депутати,кметове)едва ли биха обещавали неизпълними неща!!!Не е само този който стана известен с "НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ,ТЕ ГИ ПУСКАТ"!Всички за последните 35 години "УМИШЛЕНО ИЛИ НЕ,НАНЕСЛИ МАТЕРИАЛНИ ЩЕТИ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ НА ДЪРЖАВАТА!!! Проблемът е свързан с наказателната отговорност която е ПЕРСОНАЛНА и ВИНАТА която е КОЛЕКТИВНА!!!!!За това всеки приет закон,правилник, решение на КОЛЕКТИВЕН ОРГАН НА УПРАВЛЕНИЕ, независимо от кого е предложен,ЛИЦАТА ПРИЕЛИ ГО НЕ НОСЯТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ!!!!!Носят единствено ПОЛИТИЧЕСКА т.е НИКАКВА!!!!За последно КОЛЕКТИВНО СА ОСЪДЕНИ лица веднага след 9.9.1944 от т.нар. "НАРОДЕН СЪД"!
  • 37 пенсионер

    7 6 Отговор
    аз пък ще гласувам за киро кокорчо и академичето от пп дб защото те имат за довършване
    1преди няколко дни минах с лодка по дунава и видях 2 моста построени и един почти готов
    2завчера минах през шипка и петрохан и видях тунела на шипка е почти готов а на петрохатн до завършване
    3вчера минах краи ловеч и що да видя завода за електромобили готов до нова година ще имаме първия автомобил на пазара
    4днес патувах до скопие със самолет същия беше пълен даже и правостоящи имаше
    така ще е ще имаме радост
    рс
  • 38 Иван

    14 1 Отговор
    Сбирка на купувачи на гласове. Шиши ще се разсърди.
  • 39 а ла хулю фишер

    6 1 Отговор
    като подкрепящо доказателство първо да си разровят жалбите от 10 г насам и да ги решават приоритетно, оти млого добре знам как стоят нещата - при ората , при мората , ново начало и т.н. , и т.н. , хъна мъна , мана мана Мъпет шоу
  • 40 пенсионер

    8 1 Отговор
    само че катомалък около 7 или 8 годишни ходихме по свадби д и какво си спомвям преди младоженеца и бълката преди да влязат в къщи в деня на свадбата се обещаваще един с една главнавикаше и пишеше на варосаната стена пред входа на къщата намладоженеца
    кръсника дава два вола с колата
    баи иван дава кобила с кончето
    бай драган дава пмелен кошер с пчелите
    баи петкан дава 5000 лева на младоженците и така нататък и так а нататък обещаваха хората но де факто нищо не давахха а само обещаваха
    обещаниета не е като даван ето това да го знаете
  • 41 Фактъ

    15 1 Отговор
    ОПГ герб с мургавият си вожд - еднокнижник Винету .
  • 42 Иван Иванов

    12 1 Отговор
    ГЕРБ М а Ф и я
  • 43 Наблюдател

    11 1 Отговор
    Тиквата сега ще бори несъществуващите нелегални мигранти, а на патерацата му Копейкин е оставил да бори несъществуващата ЛГБТ пропаганда в училищата.
  • 44 Къде, колега,

    3 2 Отговор

    До коментар #20 от "Продажната политика":

    Ни в клин, ни в ръкав, вмъкна “ фашизъм”? Без това абсурдно ти твърдение ще звучиш много по-убедително!
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Той

    7 1 Отговор
    ограби и опустоши София с учителницата си крадлива , проблемите ще решавал ?! Наглост неземна !
  • 49 куку

    7 1 Отговор
    делата шъ предшестват рейтига разийши . Напрайха един нелеп закон за етажната собственост и постоянно обраства с приумици , последната - такса за ремонт 1%от минималната работна заплата. Седне некво джераме и от немай къде почва да дращи нелепици. Какво го интересува един ( уж десен) политик как някой ще си събира пари за ремонт в обща каса и предварително да събираме пари в ръцете на някой клептоман - всеки да си спестява , ако трябва заем , но след яснота и одобрение -колко и за какво. Смешници - имам жалба до кмета за такъв ремонт , но ни проверка , ни реакция.
  • 50 Днес, тук, по темата,

    3 2 Отговор
    Антибългарите, комунисти , русофили са 11 на брой!
  • 51 Боко спасителя или гробокопача!

    9 1 Отговор
    Спаси ни от мутренската си партия, от другото ние сами ще се спасим!
  • 52 Дедо Джо

    6 1 Отговор
    Шайка разбойници. Видяхме ви колко пари чините.
  • 53 Софийски

    6 1 Отговор
    ОПГ герП не може да преживее загубата на София!
    За герП гласуват сиганите и по селата!

    Коментиран от #56

  • 54 мдаа

    1 1 Отговор
    УбаФци! Да си отправиш от тях...😄
  • 55 Иван Грозни

    4 1 Отговор
    Аргументите на тиквоча са в чекмеджето.
  • 56 оня с коня

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "Софийски":

    След като Аз и Приятелите ми от ОКРЪЖЕН ГРАД гласуваме плътно за ГЕРБ,дай боже и Сиганите и "по селата" да ни подкрепят както твърдиш!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове