Last news in Fakti

31 Август, 2021 21:49 5 958 23

Какво да очакваме по телевизиите през новия сезон

  • телевизия-
  • програма-
  • предавания

На 12 септември по bTV започва и 8-ият сезон на "Гласът на България“

Новият телевизионен сезон започва с интересни тв рокади и жестока конкуренция за зрителския интерес. Двете най-големи частни телевизии у нас – Би Ти Ви и Нова за пореден път ще влязат в схватка за рейтинги.

И тази есен двата медийни гиганта залагат на сигурното и ще се конкурират с два изпитани риалити формата, които ще се излъчват по едно и също време. По Би Ти Ви от 11 септември тръгва седмият сезон на "Фермата“. Отново водещи и продуценти на шоуто ще са Иван и Андрей, а различното този път е, че предаването ще се снима в изоставения възрожденски манастир "Св. Архангел Михаил“ в село Шума, откъдето всъщност са корените на бившия втори в ГЕРБ Цветан Цветанов. И до ден-днешен той е собственик на внушителна вила там. Наградата, която ще получи последният фермер, е 100 хиляди лева.

Чек със същата сума ще грабне и победителят в конкурентното шоу "Игри на волята“ по Нова тв. Премиерата на третия сезон на приключенското риалити е седмица по-рано от тази на "Фермата“ – на 4 септември. В ролята на водещи за втора поредна година зрителите ще гледат две обичани лица от приключилия вече сериал "Откраднат живот“ – Димо Алексиев и Ралица Паскалева, които водиха в тандем и миналия сезон.

От продукцията съобщиха, че напливът от кандидат-участници бил огромен. Снимките вече са приключили и отново бяха осъществени по диви плажове из Южното Черноморие. В третия сезон зрителите за пръв път ще наблюдават и екстремни нощни битки. Очакванията бяха, че заедно с "Игри на волята“ по конкурентната Би Ти Ви пък ще тръгне и възроденият "Сървайвър“, който не е излъчван в родния ефир от 2006 г. след трагичната смърт на Нончо Воденичаров по време на една от игрите в предаването. Екипът обаче не могъл да смогне с времето и завръщането на риалитито за оцеляване се отлага за пролетта догодина. Снимките все още продължават на екзотичен остров на Филипините.

Актьорът Владо Карамазов пак ще бъде водещ, а продуценти и сценаристи са Евтим Милошев и жена му Христина Апостолова, за която престоят насред океана се оказал тегоба и имала сериозни проблеми с кожата. Тв семейството от 2 месеца е на острова, а за техния общ син се грижат баджанакът на Милошев – Димитър Рачков, и младото му гадже – плеймейтката Анита. Не е тайна, че Христина и комикът също имат общ син – Митко-младши. И той е поверен на баща си и силиконовата му любима.

Самият Рачков обаче също подготвя ударното си завръщане със своето комедийно шоу. То отново ще се излъчва веднъж седмично в ефира на Нова телевизия, макар дебютът му през пролетта да не пожъна големи успехи и подходът на комика да бе разкритикуван от доста зрители. Съществени промени по формата нямало да има, но в екипа направили рокади, тъй като слабото звено безспорно бяха сценаристите. Изгонената от Нова тв снаха на Васил Божков Ива Софиянска пак ще се завърне в медията и ще отговаря за подбирането на гостите именно в предаването на Рачков.

Със съкратен 30-минутен формат се завръща и Николаос Цитиридис, който ще пълни дупката след късните новини на Би Ти Ви в делничните дни. Въпреки спекулациите, че гологлавият грък ще излети от ефира, ръководството е решило да даде последен шанс на шоуто му. Цитиридис потвърди, че вече се снимат епизоди, с фотос във фейсбук, на който показва как му скубят веждите и го подготвят за екран. От екипа на шоуто му обаче си тръгна зам. главният редактор Лора Крумова. Тя ще води свое чисто ново публицистично предаване "На фокус“ всеки неделен следобед по Нова.

Далеч по-очаквано е завръщането на сериала "Братя“ по Нова телевизия. Криминалната поредица отново ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:30 ч. и ще помете с рейтинг Цитиридис. Въпреки негодуванието на зрителите епизодите пак ще бъдат по едва 30 минути, но ще са цели 65. Първият ще бъде излъчен навръх 6 септември. Гвоздеят в новия сезон е появата на чисто нов енигматичен герой, в чиято роля ще влезе големият актьор Христо Шопов. Любопитна подробност е, че синът му Наум също имал предложение да се включи в кримката, но отказал.

Той обаче се спряга за водещ на новото предаване на Би Ти Ви "Ергенът“, което също ще се завърти в ефира наесен. Ако предположенията излязат верни и екранният д-р Тасев от "Откраднат живот“ се е спазарил с Би Ти Ви, с татко му ще бъдат конкуренти на тв небосклона. Концепцията на шоуто е да намери жена на известния фитнес инструктор и модел, бивш национален състезател и треньор по гребане – Виктор Стоянов, който ще бъде главно действащо лице, а за сърцето му ще се борят десетина красавици. Снимките се провеждат на екзотично място, но още преди премиерата на шоуто около главния герой гръмна скандал. Оказа се, че Виктор имал проблеми със закона заради шофиране с превишена скорост.

На 12 септември по bTV започва и 8-ият сезон на "Гласът на България“. Този път има рокади в журито. Ветеранът Иван Лечев пак ще бъде ментор, но в компанията на Любо Киров, Дара и фолкзвездата Галена. В тайна обаче се пазят имената на детективите в третото издание на "Маскираният певец“. Първият епизод ще бъде излъчен на живо на 11 септември. Костюмите отново са дело на жената на продуцента Маги Халваджиян – Кремена. Освен интригата около участниците, които нямат право да споделят, че влизат в продукцията дори с роднините си, защото ги грозят глоби в размер на до 50 хиляди лева, пикантни моменти има и около избора на водещи.

За пръв път Халваджиян се отказва от един от най-верните хора в отбора си – Васил Василев-Зуека, за сметка на безработната Мария Игнатова, която бе свалена от ефира на Би Ти Ви с нейните "Папараци“. Тя ще води "Маскираният певец“ заедно с Геро, а Зуека изпада в нелегалност. Що се отнася до участниците, в интернет вече вървят залози по темата. Говори се, че под мистериозните маски ще се скрият Фики Стораро, Люси Дяковска, Рафи, Катето Евро и други.

За съжаление, на почитателите на кулинарното шоу "Мастършеф", то повече няма да се снима у нас. Информацията потвърди и самата Силвена Роу, която бе част от журито, пише "Ретро".


Бел.ред.
2 509 864 българи заявиха на Референдума от 2016 г., че депутатите трябва да се избират на мажоритарни избори в два тура, но политическия елит и неговите кукловоди не позволяват това да се случи, а в техните медии темата е табу.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кирил Д

    22 0 Отговор
    Трагедии.
  • 2 розово

    16 0 Отговор
    Снимката ти казва не пущай телевизора.

    Коментиран от #6

  • 3 Радо

    21 2 Отговор
    НОВА трябва да бъде забранена с чл.1 от Конституцията заради системно опростачване на нацията.
  • 4 ОТ КАДЯ НА КАДЯ БЯ

    1 3 Отговор
    ЩЕ СПИРА НА МОЕТО ПАРКО МЕСТО,КОРОНАТА ДА ГО ТРЪШНЕ ДАНО💪
    ЗУЕКА И РАЧКОВ,ЧЕ ГЛЕДАМ А ОНИ МЕНЕ ГЛЕДАТЛИ МА,А💪
  • 5 нашия

    13 0 Отговор
    както винаги......нищо съществено.......поооорно
  • 6 НЕ СИ ПРАВ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "розово":

    ЧЕ ПУЩАМ ТАЛАВИЗОРО ВЪРХУ КРАТУНАТА НА ТОО ДЕТО Е СПРЕЛ НА МОЕТО МЕСТО💪
  • 7 Перо

    16 2 Отговор
    Само простотия и затъпяващи предавания! После се чудим,че има хора,гласуващи за толупа. Пълно и целенасочено опростачване на населението!

    Коментиран от #11

  • 8 Последния Софиянец

    2 3 Отговор
    Истинското риалити е на площада.
  • 9 Ха ха ха

    19 0 Отговор
    От година на година, все по-зле и по-зле. Отдавна копаят дъното. Копират от Италия, но там е друг народ, друг манталитет. Простотии и глупости до шия. Едни и същи сценарий, едни и същи филми още от 80-те и 90-те по време на всеки един празник. Халтурата е издигната в култ. Простотия до шия. Псевдо реалити формати с нагласени предварително победители. Деградират от година на година, сякаш не се усещат толкова са глупави и жалки едновременно.
  • 10 Пепи

    15 0 Отговор
    Аз очаквам да емигрират още водещи.
  • 11 Пепи

    0 10 Отговор

    До коментар #7 от "Перо":

    Не сте прави. Слави ни опростачва, а Нова и БТВ ни облагородяват.
  • 12 Виталия Ражнатович

    2 8 Отговор
    Аз пък си мислех, че ще гледаме Принцеса Арабела, Ну погоди, Тимур и неговата команда, филми на вече и руски поданик Стивън Сегал и някой уестърн тук-там за разнообразие
  • 13 moiraine

    13 0 Отговор
    Какво да очакваме ли? Простащина, простащина и пак простащина - простият матрял това иска и промивачките на мозъци напоинелно му го осигуряват. Пфу!
  • 14 Механик

    10 1 Отговор
    отговорът на заглавието е "НИЩО", големо нищо. Точно както и от журналистиката.
  • 15 Стефан Петров

    5 1 Отговор
    Явно нищо интересно няма да гледаме. Уж много телевизии и предавания, но всичките са правени по американски стандарт, поради което не са интересни. Гледам по интернет 2 500 телевизионни канала от целия свят и заявявам твърдо,че нашите телевизии са по-изостанали вече и от някои африкански. Вярно,че африканските нямат такава техника и средства, но предаванията им имат смисъл и са интересни. Ще посоча само още една причина за това. По другите телевизии има СОЦИАЛНА РЕКЛАМА, а по нашите тя отсъства. Там човека го смятат за човек, а тук само като тъп обект за реклама. Руските телевизии също много дръпнаха напред. Деградацията на телевизиите ни е нормален процес- какъвто е калъпа такава е и отливката.
  • 16 Програма КОВИД

    4 0 Отговор
    Очаквайте по всички ТВ, сутрин, обед, вечер КОВИД, а в рекламните блокове пак КОВИД!

    Коментиран от #18

  • 17 Лудница

    4 0 Отговор
    Не само Ковид ами и стари филми със стари реалити предавания.всичко е пошло вече,и на децата им е ясно кое след кое следва и коя след коя тема ще обсъждат и кой какви далавери ще прави.ако съм на вас спирам телевизията.
  • 18 Виталия Ражнатович

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "Програма КОВИД":

    Значи сутрин,обед,вечер ваксина бира с проследяване на Наследството на Гулденбургови ли предлагаш да гледат зрителите?
  • 19 Времето

    1 0 Отговор
    Аз очаквам ковид, ковид, ковид и за лека нощ пак ковид. Вече и в прогнозите за времето по босфор тв ни облйчват с ковид пропаганда!
  • 20 Суетната

    0 0 Отговор
    Виж ко,друго предаване не ме интересува,аз ще гледам предаването младежът Виктор с плочките ..!
  • 21 Коко

    1 1 Отговор
    Какво очакваме по телевизията през новия сезон простотия до шия предавания без мисъл и анализи за корона вирус с нов щам включващ цялата старо гръцка азбука смърт за всички които не са се ваксинирали със краварските ваксина
  • 22 0808

    0 0 Отговор
    .... местя, понеже от 20 години не гледам БГ ТВ--- слугинска, арменска и тъпа..
  • 23 факти

    0 0 Отговор
    По телевизиите дават само селски, турски сериали и други подобни, които освен да ни направят по-тъпи, друго няма да стане...Пълна деградация!