24 Април, 2022 14:46 16 245 35

Неспирен секс в съседен апартамент прогони пловдивчанин от новото му жилище

  • секс-
  • апартамент-
  • проститутки-
  • пловдив

Собственикът на апартамента, за който Благой Динков твърди, че е превърнат в бардак, категорично отрече изреченото

Неспирен секс в съседен апартамент прогони пловдивчанин от новото му жилище - 1
Снимкa: Shutterstock

Пловдивчанинът Благой Динков и семейството му се разделиха с жилището си в нова кооперация в кв. „Кършияка“ заради непрекъснат тормоз. Оказало се, че съседният апартамент е закупен с инвестиционна цел и се дава на краткосрочен наем. Според Динков обаче жилището се използвало за платени сексуални услуги, предаде „Марица“.

Пловдивчанинът закупил апартамента преди около година. Той се намира на петия етаж на нова жилищна сграда, построена от йорданския бизнесмен Таха Рахман между улиците „Поп Манол“ и „Поп Златан“.

Пловдивчанинът получил ключовете за апартамент номер 25. В рамките на няколко месеца семейството му се устройва и си създава желаната среда.

„Оказа се, че апартаментът в съседство се ползва като терен за платени сексуални услуги. Става въпрос за всекидневен тормоз. Често се случваше дори да звънят на моя звънец да търсят проститутки.

Имам дете на 14 години, може да отвори на някой непознат и да се случи всичко

Чуваха се охкания, пъшкания. Нетърпимо“, разказа Динков.

Пловдивчанинът няколко пъти е тропал на вратата на съседния апартамент – номер 25, за да прави забележка и да се опита да предотврати тормоза. Разговарял е многократно и със собственика на жилището, който го отдава под наем. „Чуках на вратата, вдигах скандали, но нищо не се промени. Подавал съм сигнали в полицията. Извършва се проверка, но на следващия ден историята продължава постарому“, посочи Динков.

По думите му, често на домофона му звънят жадни за ласки клиенти, които търсят въпросния апартамент. Викал е полиция и в момент, в който в апартамента се осъществява сексуален акт, според него платен. Униформените се отзовали, но мъжът и жената вътре обяснили, че имат сключен брак.

„А същевременно долу звънеше следващият клиент, който чака реда си“, възмущава се Динков.

Веднъж хванал в крачка един от клиентите и го накарал да свидетелства, че наема апартамента за секс. Но пак нищо не последвало, посочи той.

През цялата седмица апартаментът се наемал за разврат, а в петък и събота е лудница, коментира той и допълни, че тогава биват обслужени поне 6 мъже дневно. Жриците са няколко, като сред има и ромки, твърди още Динков.

Пловдивчанинът сподели и потресаваща история. Тъй като двата апартамента са съседни, терасата им е обща. Детето му излязло и посред бял ден в залепеното до тяхното жилище по неволя станало свидетел на полов акт и развратни секс сцени.

По думите на Динков, подобно нещо е недопустимо и полицията трябва да си свърши работата. Според него подобно нещо се случва в редица апартаменти в Пловдив и хората са пропищели.

Той твърди, че апартаментът за ласки открито се предлага в платформата booking.com. Онези, които искат ласки обаче, ползват сексуални услуги през посредник. Тоест, ако някой звънне директно и поиска проститутка, телефонът ще му бъде затворен. Но ако собственикът е предупреден, всичко се урежда, твърди пловдивчанинът. Справка показа, че апартаментът наистина е наличен в платформата. Цената за двама души е 75 лв. на ден. Отзивите, които са десетки, са изцяло положителни.

В крайна сметка, след всичко това, Динков е принуден да се изнесе и да заживее със семейството си на друго място.

Собственикът на съседния апартамент:

"Той има параноя. Плати на човек да каже, че е дошъл за проститутка."

Собственикът на апартамента, за който Благой твърди, че е превърнат в бардак, категорично отрече изреченото.

„Продаде си апартамента и всички живеещи в сградата си отдъхнаха. Той подава сигнали в полицията. Шест проверки ми направиха заради това и не бяха констатирани никакви нередности. Даже плати на човек, да каже пред полицията, че е дошъл да ползва секс услуги в апартамента“, обясни собственикът.

„Той имаше някаква параноя, искаше да знае какво точно се случва зад вратата на този апартамент. Жилището се отдава под наем, идват всякакви хора за една вечер – с ангажименти и задачи в града, дори цели семейства. Нищо нередно не се случва там. Полицията провери, дори бяха разпитани наематели“, обясни той и допълни, че всички в кооперацията били настръхнали срещу Динков, който вдигал сградата във въздуха с теориите си за платен секс и разврат.

Полицията: "Извършвана е проверка на място по сигнали, не е установена подобна дейност."

Униформени от Трето районно са извършили проверка на място в кооперацията няколко пъти по сигнали. Допълнителна е направена след запитване по случая. И тя показала, че в апартамента не се случва нищо нередно, за каквото се твърди в подадените сигнали, посочиха пред медията ни от пловдивската полиция.

От там използваха повода да призоват пловдивчани да подават сигнали не до медиите, а до компетентните институции, за да могат те своевременно и качествено да си вършат работата и съответно бързо и на място да установят нарушение, ако има такова.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Аз затова живея в къща

    39 9 Отговор
    и съседите пак ми правят забележка. Сори какво да правя жената е виновна.
  • 3 Тя цялата Територия

    38 8 Отговор
    е един Апартамент!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Пацо

    96 4 Отговор
    Сутеньорите си плащат на полицията
  • 6 12345

    19 7 Отговор
    Ми то сега и е времето
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Тропа

    23 5 Отговор
    Не тропа , това е положението ! Една иска пари , друг иска туфка.....
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 И аз познавах една преди 20 години дето

    24 9 Отговор
    беше "много секси чувствителна", но не издържа. От много секс ме заболяха венците, който е правил маратони /над 8-10 часа/ знае за какво става дума. Нали Венелинче ?
  • 11 Б А Й Х @ Й ‼️

    14 6 Отговор
    "Пловдивчанинът получил ключовете за апартамент номер 25. "
    ДВАДЕСЕТ И ПЕТ

    Коментиран от #12

  • 12 Б А Й Х @ Й ‼️

    17 5 Отговор

    До коментар #11 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    Защо тогава е "...няколко пъти е тропал на вратата на съседния апартамент – номер 25, за да прави забележка"
    ДВАДЕСЕТ И ПЕТ
  • 13 Б А Й Х @ Й ‼️

    14 3 Отговор
    Чудно защо триете своето творение ‼️‼️‼️
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Чуваха се охкания, пъшкания

    31 4 Отговор
    тез моми са на голям кяр. Хем парици вземат, хем кефа им правят кочовете.
    После подобни такива се жалват как са били подлъгани и използвани
  • 16 qwerty

    34 1 Отговор
    преди години в нашия вход имаше “някакви каки”, една вечер се прибирам някакъв чака пред входа, че е с чип. в момента, в който приближавам врата и каката отвара с думите: не сме се разбирали за двама мъже - голям смях беше, а в същото време тариката обесняваше на жената от другата стеана на слушалката, че колата се счупила “на магистралата” 😂😂😂
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 въпросче

    26 1 Отговор
    Съседният апартамент би трябвало да е номер 26. Нали ключовете за номер 25 е получил Благой Динков?
  • 19 оценка

    47 2 Отговор
    Затова в Холандия си имат квартали с червени фенери,за да не дразнят обикновенните хора с музика,охкания,изблици,а в България няма ред и закон,затова е олеле-мале. Да разрешат в НС проституцията и всичко да стане културно,жриците да си плащат данъка за разрешителното и да са като всички работещи в страната. България трябва да се измъкне от блатото на небитието.
  • 20 Сивата котка

    19 1 Отговор
    На тоя апартамент 25 май не само терасата му е обща. Съседният или ще е 26-и или 24-и. Това да не е писано докато се е охкало?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Юсуф

    8 7 Отговор
    Ние с жената правим 24/7. Къв бардак, като сме само двамата.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Обективен

    15 2 Отговор
    Както винаги подходяща статия на Венелина особено на Великден

    Коментиран от #26

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Направо

    10 1 Отговор

    До коментар #24 от "Обективен":

    В първия момент си помислих,че това е апартаментът на Венелина, но ,като си нправих труда да изчета цялата статия , всичко ми прозвуча едва ли не ,като ...РЕКЛАМА...даже и цената е посочена ...липсва само адрес и тел. за връзка ,ама сигурно на Венелина от Факти ще трябва да звънна :)

    Коментиран от #28

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Тотьо

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Направо":

    Нищо не става от тая.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Густо майна

    20 1 Отговор
    Щях да коментирам, но като разбрах, че случаят е на трето районно няма да се изненадам да обявят апартамента за параклис.
  • 33 Пешо

    7 7 Отговор
    Тоя явно завижда че не е поканен. Затова се жалва.
  • 34 Ганьо

    7 1 Отговор
    Голям кеф е.падна ми се младолика жрица.Чувствам се горд посивял дядка който накара младата Афродита да пъщи и охка в подобен апартамент.На излизане забелязах две комшийки по стълбите които ме рисуваха с очите си
  • 35 Един

    1 0 Отговор
    Айде сега оплаквал се бил! Гаранция е прескачал до "комшийката" - я за сол или захар, я нещо да "оправя"! ;)