Last news in Fakti

29 Април, 2022 11:47 8 026 13

Шон Пен: Унищожих брака си

  • шон пен-
  • лейла джордж-
  • развод-
  • най-добър приятел-
  • признание

Той определи пред медиите бившата си съпруга като най-добрата си приятелка

Шон Пен: Унищожих брака си - 1
Снимка: Twitter

Шон Пен и австралийската актриса Лейла Джордж се ожениха през юли 2020 г., а през октомври 2021 г. Джордж подаде молба за развод. Причината за раздялата им са "непреодолими различия", които се превърнаха в най-често използвания мотив за раздяла в Холивуд, поне в съда. Нито един от съпрузите не е търсил издръжка от другия, пише dariknews.bg.

По-рано този месец звездата от „Реката на тайните“ даде интервю за Hollywood Authentic за документалния си филм за руската инвазия в Украйна. В разговора обаче той реши да „открехне завесата” към личния си живот, споделяйки повече за проваления си брак.

„Лейла е жената, в която съм лудо влюбен, но рядко виждам, след като провалих брака ни. Оженихме се само преди година, но от пет години не се грижа за личния си живот. Не съм ѝ изневерявал по никакъв начин, но твърде дълго мислех, че присъствието ми другаде е по-важно от присъствието ми до нея. Наскоро изпаднах в тежка депресия, причинена от „ерата на Тръмп“... Гледайки новините, бях толкова отчаян, че в 11:00 сутринта пиех алкохол и вземах хапчета за сън, след като бях будувал цяла нощ“, разкри актьорът.

„Младите, красиви и мили жени, които са минали под венчилото с по-възрастни мъже, не искат да се събуждат сутрин, намирайки половинките си на дивана, където са прекарали цяла нощ, гледайки телевизия за случващата се в света лудост. Също така не е добре да чуете думите: „Добро утро, миличка! Мисля да припадна за няколко часа, за да се махна от всичко това“, казано под действието на поредния тоник с водка в комбинация със сънотворни“, обясни Пен.

Той определи пред медиите бившата си съпруга като най-добрата си приятелка, като подчерта, че тя е най-вдъхновяващата жена, която е срещал.

Джордж е дъщеря на актьорите Винсент Д'Онофрио и Грега Скаки. Шон Пен беше женен за поп кралицата Мадона от 1985 до 1989 г. и актрисата Робин Райт от 1996 до 2010 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    11 1 Отговор
    Не се коси дядо, спаси се от преждевременен сърдечен удар!
  • 2 Теле

    23 2 Отговор
    Спипа те дългага ръка на путин, а
  • 3 Теле

    27 3 Отговор
    Отивай да се биеш за украйна, ще се разтушиш
  • 4 Типична наглосаксонска драма

    21 3 Отговор
    Тоя изперкал, а тя вместо да му помогне се развежда. Винаги едно и също.

    Коментиран от #13

  • 5 Боклук..

    27 5 Отговор
    Нали щеше да се биеш за "Азов" бе,шматко?! За какво ни занимаваш с пикливия си семеен животец?!!
  • 6 Откровен човек - нека дибре чуят

    14 3 Отговор
    Думите му онези, които все ни бутат в носа заоадния начин на живот! Такъв е той - мачка и деградира и дори парите и славата не помагат! Това са те, евро-атлантическите ценности!
  • 7 Иванушка  🇷🇺

    19 2 Отговор
    "...Унищожих брака си..." - ...и Украйна, Шон.
    На кой му пука старче ? 😄😄😄
  • 8 Бай Петко

    19 1 Отговор
    Лапай сънотворните дядка, щото ерата Тръмп се завръща! Явни и ти си от спиралните триъгълничета.
  • 9 от тук виждам

    9 0 Отговор
    Имате явно "несходство в характерите".
  • 10 Тотьо

    9 1 Отговор
    Странно напоследък често срещан проблем в обора. Деменция,хапчета за сън алкохол индиански духове.Сигурно събитията не им се отразяват положително на многополовите.
  • 11 Aam

    8 0 Отговор
    Айде ся, ТРЪМПИТО му е виновен.
  • 12 Ам. да си мислИл

    0 0 Отговор
    Като си се женил за внучка си. Естествено, че няма да иска да вижда дърт депресиран алкохолик.
  • 13 И как

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Типична наглосаксонска драма":

    да помогне на дядо, с когото нямат общи интереси. Докато е жив гледачка и психотерапевт ли да му бъде. Ами след 2 години макс. и тя ще лудне. Да му се чудиш и на това малкото защо му е трябвало да се жени за възрастен, сдухан мъж.