Last news in Fakti

7 Декември, 2022 11:58 2 044 3

Задържаха "безразсъден шофьор", блъснал две коли, оказа се куче (СНИМКИ)

  • куче-
  • инцидент-
  • сблъсък-
  • паркинг-
  • шофьор

Кучето е станало нетърпеливо и някак успяло да запали автомобила на стопаните си, казват разследващите

Задържаха "безразсъден шофьор", блъснал две коли, оказа се куче (СНИМКИ) - 1
Снимка: Shutterstock

Полицията в Тексас съобщи миналия четвъртък, че е задържала "безразсъден шофьор", който е блъснал пикап в две коли на паркинг на супермаркет, но е била изненадана да научи самоличността на извършителя, предава New York Post.

Неспособният водач, който се оказа куче, оставено от собственика си в автомобила, по някакъв начин е привело в движение колата на стопанина си, докато е било оставено да чака, докато той си напазарува, съобщиха от полицейското управление в Килгор.

Според разследващите, докато стопаните му пазарували, кученцето станало "нетърпеливо" и "подскачало из кабината, привеждайки в движение автомобила".

Една от жертвите е станала свидетел на катастрофата и е била "шокирана" да види куче зад волана, заявиха от полицията. Пострадалият се опитал да се измъкне от пътя на возилото, когато пикапът се насочил към него, но не успял да избегне произшествието.

Домашният любимец очевидно не е бил обучен да използва спирачките.

Полицията съобщи, че кормилната колона на автомобила е имала предварителни повреди и изказа предположение, че кучето най-вероятно е включило автомобила заради неизправността. Кучето е било с каишка и разследващите смятат, че тя се е закачила за ръчната спирачка и така е била освободена.

За щастие никой не е пострадал при произшествието.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАТ ООД

    4 1 Отговор
    Време е и родните шмекери пияни и надрусани богаташи да започнат с този номер - че куче или котка им е карало колата.
  • 2 Механик

    4 0 Отговор
    По-голяма измишльотина не бях чел. Само малoyмник може да поверва, че куче може да освободи ръчна спирачка, като му се закачи каишката.
    За да се освободи ръчна спирачка е нобходимо да се извършат 3 действия едновременно.

    Коментиран от #3

  • 3 така е

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Механик":

    но малоумщината е от драскачите които превеждат с гугъл и се мислят за журналисти…колата няма да е била на ръчна защото там масово ползват автоматици а те си имат паркинг по-вероятното в случая е че кучето е освободило колата от паркинг на неутрална и така е тръгнал пикапа и добре че има свидетел защото много мямаше да повярват както този преди теб чел недочел и вече ръси акъл