23 Октомври, 2013 10:00 3 586 0

Божинов не иска да го споменават, извади си документ

  • божинов-
  • райкова-
  • лозанова-
  • валериева

Футболистът бе видян заедно с Николета Лозанова

Тази събота предаването „Горещо“ ще хвърли поредната бомба върху брака на Валери Божинов и Николета Лозанова. Водещата Венета Райкова е поканила Моника Валериева, която се спрягаше за любовница на футболиста. Дни преди старта на шоуто екипът на продукцията сподели, че Божинов в нотариално заверен текст забранява да се споменава името му в шоуто на Венета.
 
Към текста са приложени и снимки на документ, според който Валери може да съди предаването, ако то пренебрегне искането му. От екипа заявяват, че той е донесен от „странен куриер“ и е с цел да предотврати това, което може да каже моделката Моника.

В началото на месеца Валериева показа прелестите си в сп. „Maxim“ и даде интервю, с което само разяри футболиста и съпругата му Лозанова. Пред медията Валериева потвърждава, че е била с Валери, но отношенията им не са сериозни. „Човек да не се позабавлява малко, значи“ – отсича едрогърдата бомба.

Лозанова от своя страна побърза да реагира, като в други медии коментира, че това е просто поредната звездичка, която се опитва да трупа ПР на гърба на съпруга ѝ. Моника обаче не ѝ остана длъжна и в интервюто пожела да покаже, че те не са на нивото ѝ: „Много се изписа за това, често слагаха името ми до тяхното, но моята среда е друга, критериите ми са други – без да искам да обидя някого“.

Въпреки че из медиите постоянно изтича информация, че Валери и Николета се развеждат и че всеки кръшка на другия, двамата се появиха заедно на сватбата на Петко Димитров и Яна Акимова. Двойката позира до Галена и съпруга ѝ Галин. Поп фолк дивата бе избрана да забавлява гостите, сред които бяха Наско Сираков, Илияна Раева, Део и новата му приятелка Марияна, Ивайла Бакалова, Башар Рахал, Ванко 1 и др.

В социалната мрежа Лозанова се разчувства и написа следното: „Когато има истинска любов, тя заразява и околните така, както нас ни заразиха с обичта си Петко и Яна. Тя сияеше от щастие, а той се гордееше, че има най-красивата булка до себе си! Поредното доказателство, че когато има истинска любов, има и клетва пред Бог, всичко останало е псевдо „любов“. Експлеймейтката се води разделена със съпруга си, но до момента никой не е подал молба за развод.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА