29 Август, 2018 14:20 2 976 7

Алисия: Жертвах всичко заради кариерата си

  • алисия-
  • божинов-
  • кариера-
  • жертва

Бившата на Валери Божинов разкри пред феновете си, че кариерата й е взела всичко. За да успее, тя жертвала личния си живот и забавленията, само и само да достигне по успеха, пише novini.bg.

"Заради участия не съм била с най-близките си хора, когато е трябвало да съм до тях - откровена е изпълнителката. "Винаги съм правила всичко в името на кариерата си. Изпускала съм рождени дни и празници на приятели, защото съм имала участия. Ходила съм по изяви болна. По важност на първо място е синът ми Валери-младши. Веднага след него е кариерата ми."

В дългата си кариера Алисия само на два пъти отлага участия и това се случва по независеща от нея причина. В края на седмицата на певицата от Вакарел й се налага да отложи своя изява заради инцидент, който тя претърпява. Малко преди участието си в нощно заведение в Благоевград певицата пада по стълбите и си удря силно главата.

"Час и половина не знаех какво се случва. Изплаших се. Стоях и чаках да ми мине, но главата ме болеше адски много. Не се чувствах добре", обясни Алисия, която от удара получава огромна цицина, а също така си ожулва и ръката.

В същото време певицата опроверга слуховете, че ще влиза във "ВИП брадър". Името на Алисия бе забъркано в медиите, че ще прекрачи прага на Къщата, но в това няма никаква истина, разкри изпълнителката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаргамел

    6 1 Отговор
    таз коя е??

    Коментиран от #2

  • 2 всичко или нищо

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гаргамел":

    Кака,достигнала до успеха,ама жертвала разбииш сичко.

    Коментиран от #3

  • 3 Владо Калембер

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "всичко или нищо":

    https://www.youtube.com/watch?v=6LWfzcEex0I
  • 4 stupid dog

    3 0 Отговор
    Случайно като я видя на екран ,веднага дърпам щепсела!Мрънкало ,което не може да пее!За какво му е на Валката, такава нахалница , която насила му се натресе!!!!!!
  • 5 доктор Йоткер

    1 0 Отговор
    Ударила малко главата, ама няма страшно. Тя няма, да следва висше. Сега 1 седмица на легло и да не прави резки движения.

    Коментиран от #6

  • 6 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "доктор Йоткер":

    Твойта ако е ударена по рождение,има ли лек!!!!!!!Клюките ви работят непрекъснато,но вашият живот не е за завиждане!Да пази Бог!!!!
  • 7 ЦСКА умре

    1 0 Отговор
    Същинска с***я, като Коутиньо и Митьо Барбуков. Димитър Бербатов е прекръстен на Димитър Барбуков!