Last news in Fakti

2 Август, 2023 08:45 1 140 2

Днес е ден за отдих във всякакъв смисъл според астролозите

  • лунен календар-
  • астропрогноза

Светъл и чист ден, ден за миротворство

Днес е ден за отдих във всякакъв смисъл според астролозите - 1
Снимкa: Shutterstock

Луната е в знак Водолей до 06:07 ч. на 3 август

Луната в този знак благоприятства създаването на приятелски отношения. Възниква желание да се споделят мисли, идеи, преживявания. Засилва се интересът към всичко ново, необичайно. Човек лесно се вдъхновява и ентусиазира. Засилва се стремежът към свобода и независимост. Хората сега са по-чувствителни, но и по-нервни. Не се препоръчва да се товарите с отговорности и задачи. Луната във Водолей носи различни изненади. Действията и поведението на другите, както и нашето собствено, могат да бъдат доста неочаквани и необичайни.

Да не се сменят лекарствата и методът на лечение. Възможно обостряне на всякакви ревматични болести, поражения на ставите и костите. Не вървете пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави. Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 21:45 ч.

Светъл и чист ден, ден за миротворство. Постига се равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако съумее да живее в съответствие с енергията на 16 лунен ден, тогава ще може да се радва на живота. Ако успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - злоба, завист, празно любопитство, отмъстителност, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. Твърде бързите движения и активност пораждат катастрофи в живота. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Денят не се отличава с активност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената препоръчва нищо да не се предприема. Колкото и да се стараете, особени резултати няма да постигнете. Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Получава се нещо като „мъртъв период”.

Постарайте се да бъдете тихи и кротки, не започвайте да изяснявате отношения с никого. В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази спокойствие в отношенията. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен.

Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Така човек, който постоянно е раздразнен и се ядосва, страда, като правило има болести на жлъчката, а мъката и депресията могат да се отразят, например на стомаха, страха – на бъбреците. Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение.

Да не се ядат гъби и храна от животински произход, както и продукти, които имат фалически вид, например краставици, моркови, банани и др.

Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл, пише Ивелина Пенчева в novini.bg

Следва 17 лунен ден от 21:45 ч. на 2 август до 22:13 ч. на 3 август.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    Позитивна Късметлииска Седмица на Всички Хора
  • 2 Ице

    3 0 Отговор
    Венелино, шефът ми не е на това мнение. Било ден за яко бачкане. И каза, че ако те хване тебе и астролозите ти, …