Last news in Fakti

1 Септември, 2023 13:57 1 578 5

50 Cent хвърли микрофон по главата на фен (ВИДЕО)

  • рапър-
  • фифти сент-
  • микрофон-
  • публика-
  • замери-
  • хвърли-
  • наранявания-
  • фен

Това не е първи подобен случай за рапъра

50 Cent хвърли микрофон по главата на фен (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

50 Cent ще си навлече сериозни проблеми със закона, след като по време на турнето си "Final Lap" в Cryto.com Arena в Лос Анджелис на 30 август ядосано удари с микрофон по главата посетител на концерта.

Скоро след края на концерта започнаха да се появяват видеоклипове на проявата на рапъра, на които се вижда как разстроеният 50 Cent хвърля микрофона си в публиката не веднъж, а два пъти. Съобщава се, че рапърът е бил разстроен, защото микрофоните не са работили, и е хвърлил първия с малко сила, но след като вторият микрофон не е работил, той го е изстрелял в публиката с явна ярост.

Турнето "Final Lap" включва специални гости, сред които YG, който е изпълнявал на сцената по времето, когато 50 Cent е хвърлил микрофона. Снимки на предполагаемия пострадал започнаха да се разпространяват в интернет, като се твърди, че жертвата е водещата на Power 106 Бриана Монегаин. На тези снимки се вижда окървавена Монегаин с отворена рана на челото.

Монегаин не отговори веднага на молбата на Variety за коментар, но Скот Лиймън, адвокат на 50 Cent, заяви в изявление: "Нека бъдем много ясни, както казах на полицията на Лос Анджелис този следобед, моят клиент Къртис никога не би ударил умишлено някого с микрофон. Всеки, който твърди нещо различно, не разполага с всички факти и е дезинформиран".

Въпреки коментара на Лиймън, полицейското управление на Лос Анджелис не успя да потвърди пред Variety, че е подаден полицейски доклад, въпреки че негов представител потвърди, че такъв не е подаван в Crypto.com Arena във връзка с инцидента.

50 върви по стъпките на Карди Би, която също хвърли микрофон в публиката, с което започна краткотрайна съдебна битка между нея и потърпевшата от случая. В този случай обаче тя отмъщаваше на фен, който хвърли по нея напитка на сцената, но в крайна сметка рапърката удари друг човек наблизо. Този човек подаде сигнал в полицията на следващия ден, като в последствие Карди беше оневинена по обвинението в побой.

Преди хвърлянето на микрофона ролите се бяха разменили, когато посетителите на концертите целенасочено се насочваха към изпълнителите на сцената. В началото на това лято Биби Рекса беше почти нокаутирана от фен, който хвърли мобилен телефон в главата ѝ в Ню Йорк, Хари Стайлс пък беше ударен с неидентифициран предмет във Виена, а Лато отговори на подобен опит за атака в Германия с думите "Искаш ли да те напердаша?


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сега микрофона ще струва..........

    2 2 Отговор
    100 000 гущера
  • 2 гларус

    2 1 Отговор
    За малко да утрепе жената.
  • 3 Голяма

    1 1 Отговор
    драма между двама циги…
  • 4 Слави

    0 0 Отговор
    Тя тази после са я млатнали с лопата по главата за повече гущери.
  • 5 А леле мале

    0 0 Отговор
    Абе тия омразе истински рок концерт виждали ли са? xD Много са се разлигавили май, и публика, и изпълнители...