Last news in Fakti

13 Септември, 2023 08:34 2 199 2

Блейк Лайвли с прекрасна визия на ревюто на Майкъл Корс (СНИМКА)

  • блейк лайвли-
  • майкъл корс-
  • ревю

Актрисата стана майка в началото на годината,

Блейк Лайвли с прекрасна визия на ревюто на Майкъл Корс (СНИМКА) - 1
Снимкa: БГНЕС

Ревюто на новата колекция на дизайнера Майкъл Корс, което се състоя в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк, събра куп популярни дами, които с интерес проследиха последните му фешън творения от първия ред, пише dir.bg.

Сред гост-звездите беше и актрисата Блейк Лайвли, която демонстрира прекрасна визия само няколко месеца след раждането на четвъртото си дете. Съпругата на Райън Рейнолдс беше заложила на златист гащеризон вдъхновен от диско стила, който ясно подчертаваше формите ѝ. Тоалетът ѝ беше допълнен от дълъг колан и големи златни обици.

Припомняме, че Блейк Лайвли стана майка в началото на годината, но двамата със съпруга ѝ все още не са обявили нито пола на бебето, нито как се казва. Актьорите не са от знаменитостите, които се стремят да показват децата си в публичното пространство. Дори напротив, те се стараят по всякакъв начин да ги държат далече от светлините на прожекторите, за да могат да живеят по възможно най-нормалния начин.

Въпреки това, те все пак споделят различни интересни истории от живота си като родители.

"Баща съм на три момичета, които са доста диви. Никога не съм си представял, че ще имам само момичета, защото съм израснал само сред момчета, имам трима по-големи братя. Затова да имам само дъщери е невероятно и се наслаждавам на всеки момент с тях", сподели през 2022 г. Рейнолдс, по време на гостуването си на фестивала в Кан.

Според слуховете обаче, женското царство в дома му вече е останало в миналото, тъй като се твърди, че четвъртото дете на Райън и Блейк е момче. Очакваме скоро да разберем и от самите тях дали това е така.

Блейк на първия ред на ревюто на Майкъл Корс, в компанията на Ван Хънт, Хали Бери, Никол Ари Паркър и Тифани Хадиш


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дид

    3 0 Отговор
    Лавли си ми е любимка!А филма Вечната Аделайн ми е в челната тройка по любими.
  • 2 Пит

    0 0 Отговор
    Току-що я забремених за 5-и път! Инкубатор на макс!