Last news in Fakti

24 Септември, 2023 16:31 3 279 7

Жизел Бюндхен за брака си с Том Брейди: Тогава оцелявах, а сега живея

  • жизел бюндхен-
  • том брейди-
  • брак-
  • развод

За развода на Жизел Бюндхен и Том Брейди стана известно миналата година

Жизел Бюндхен за брака си с Том Брейди: Тогава оцелявах, а сега живея - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Жизел Бюндхен разкри подробности около развода си с Том Брейди миналата година в интервю за CBS News, което беше заснето в дома ѝ в Коста Рика.

"Това не е това, за което мечтаех и се надявах. Родителите ми са женени от 50 години и аз наистина исках и при нас да бъде така. Просто трябва да приемеш факта, че когато сте заедно от 20 години, понякога растете заедно, а понякога разделно. Той винаги ще бъде баща на децата ми за мен. Така че му желая всичко най-добро. Благодарна съм му, че ме дари с прекрасни син и дъщеря", сподели Бюндхен в интервюто, цитирана от БГНЕС.

Бразилският модел от немски произход също разкри, че се радва най-накрая да се съсредоточи върху това, което наистина иска. "Мисля, че преди оцелявах, но сега живея и това е друг въпрос", призна звездата.

В предишно интервю Жизел каза, че е преживяла трудно раздялата със съпруга си. Начинът ѝ на живот ѝ помогна да се справи с всички проблеми: тя обърна много внимание на спорта, правилното хранене и медитацията.

За развода на Жизел Бюндхен и Том Брейди стана известно миналата година. Според слуховете причината за раздялата е желанието на Брейди да възобнови спортната си кариера, след като обяви края ѝ, докато Бюндхен иска той да отделя повече време на семейството си. Бившите съпрузи имат две деца заедно: 13-годишен син Бенджамин и 10-годишна дъщеря Вивиан. Сега Брейди излиза с модела Ирина Шейк, а за самата Бюндхен се говори, че има връзка с треньор по жиу-джицу.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 a колко парици щипнала що не казва от

    3 7 Отговор
    поредния наивник?:
    Жизел Бюндхен разкри подробности около развода си

    Коментиран от #6

  • 2 Ох котьооо

    9 4 Отговор
    Абе омръзнали са си и всеки иска да си живее свободно живота...........това е истинската причина, както и при много други "звезди".

    Коментиран от #7

  • 3 Гошо

    3 4 Отговор
    Този е будала
    Просто момче
    Два пъти развод
    Третата ще го отиграе
    Тогава ще е по весело

    Коментиран от #5

  • 4 немски тийнейджър на Октоберфест

    10 2 Отговор
    Ей, тва мисирките в запада не спряха да раздухват тоя фейк за връзката й с треньор по жиу-джицу. Четете бразилските медии (тези, които знаете езика поне) да видите как техните журналисти се забавляват и се присмиват на западните, заради глупостта им. Същото е с другият фейк за рускинчето Ирина. Въртят ви на пръста си да се интересувате от клюки вместо от сериозните неща и не се усещате...
  • 5 Бонго Ондимбата

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гошо":

    Той има само един развод ако не знаеш
  • 6 Киро УкраинецОТ

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "a колко парици щипнала що не казва от":

    Нищо не е щипнала, понеже беше 3 пъти по-богата от бившият си мъж още преди да се оженят.
  • 7 Тупак Амару

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ох котьооо":

    Всеки иска да си живее свободно живота? С охрана около теб, десетки папараци следящи всяка твоя стъпка..? Ти сериозно ли!?