Last news in Fakti

6 Октомври, 2023 11:16 1 613 6

Ариана Гранде заживя под един покрив с новото си гадже - Итън Слейтър

  • ариана гранде-
  • итън слейтър-
  • ново гадже-
  • живеят заедно

Преди да се обвърже със Слейтър, 30-годишната певица бе омъжена за Далтън Гомес

Ариана Гранде заживя под един покрив с новото си гадже - Итън Слейтър - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Ариана Гранде заживя с новото си гадже - Итън Слейтър.

Източници потвърдиха пред изданието "Us Weekly", че певицата, която наскоро бе обвинена, че го е "откраднала" от жена му - Лили Джей, живеят заедно в Ню Йорк.

"Итън информира приятелите си и бившата си съпруга, че живее с Ариана в Ню Йорк", казва запознатият. "Те са наистина щастливи и са един за друг", допълва. По негови думи "всички приятели на Ари го обожавали".

Това изненадващо развитие във връзката на Гранде и Слейтър идва по-малко от година, след като се запознаха по време на снимките на "Wicked" в Лондон. Преди да се обвърже със Слейтър, 30-годишната певица бе омъжена за Далтън Гомес. В рамките на година съвместен живот, накрая Ариана подаде молба за развод, като посочи, че са имали "различни интереси". Освен това световните медии информираха, че всъщност от доста време преди да се разведат официално, са били в "отворена връзка".

През юли Слейтър също подаде молба за развод с Лили Джей, от която има син. Двамата бяха заедно от 10 години. Източници заявиха пред американското издание "Page Six", че Джей е била "съсипана", щом разбрала за връзката на бившия ѝ мъж с Гранде. Малко след като новината обиколи света, пред "Page Six" Лили си позволи да я обвини, заявявайки, че "Ариана не уважава останалите жени."

"Семейството ми е съсипано", допълни тя в интервю за изданието, предава dir.bg.

Що се отнася до Слейтър и певицата - и двамата не са говорили публично за отношенията си, нито откога са във връзка. Въпреки това привидно потвърдиха, че са нещо повече от приятели, след като бяха забелязани в Дисниленд на 22 септември.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ужасТ

    5 1 Отговор
    Е.ати пич.то а тоя смотаняяяяк ужас

    Коментиран от #5

  • 2 Кадир

    2 1 Отговор
    Леле, колко е грозен. Тая няма вкус.

    Коментиран от #4

  • 3 знаещия

    2 0 Отговор
    тая има пари колкото щеш и миже да заживее където си поиска
  • 4 знаещия

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кадир":

    а ти щото си много убав...
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 цербер

    0 0 Отговор
    "Те са наистина щастливи и са един за друг."- допълва."Us Weekly".