Last news in Fakti

26 Ноември, 2023 14:46 6 456 12

Нана Гладуиш напусна предаването "Съдебен спор", вижте кой ще я замести

  • нана гладуиш-
  • съдебен спор-
  • ромина тасевска

Водещата се сбогува със сълзи на очи

Дългогодишната водеща на съдебното шоу "Съдебен спор" по Нова телевизия Нана Гладуиш обяви, че напуска предаването. Причината е, че иска да се предизвика какво ще ѝ предложи животът извън него, но призна, че решението е било дори по-трудно от тези, които е трябвало да взима по време на лечението си от онкологичното заболяване, пише dir.bg.

Предаването ще продължи с нова водеща, обяви главният редактор Жоро Игнатов, който изненада Нана лично в студиото. На изпроводяк екипът ѝ бе приготвил и видео с нейни култови реплики през годините.

Шоуто е в ефира на Нова телевизия от 3 октомври 2010 г. и през всичките 13 години го водеше именно Нана Гладуиш.

"Имам нужда да поема в различна посока, да си дам време. Това е линчо мой избор. Дори изборите по време на диагнозата ми не бяха толкова тежки. Животът ми мина тук! Едни от най-важните етапи преживях с вас. Жоре (Игнатов), след мъжа ми ти си единственият, който слушам", каза Нана, която редуваше смях и сълзи в последните си думи в предаването.

Тя благодари на екипа за годините съвместна работа и положителни емоции.

"Благодаря ви, че се смяхте и плакахте заедно с мен. Тръгвам си, защото искам отново да предизвикам себе си и да видя какво може да ми предложи животът извън Съдебен спор. И помнете, че това не е шоу, а е реалният живот".

Новата водеща на "Съдебен спор" е Ромина Тасевска, позната на зрителите като част от панела на "На кафе", обявиха в прессъобщение от телевизията.

Нана Гладуиш напусна предаването
Кадър: NOVA

"Поемам щафетата от Нана с благодарност и уважение. "Съдебен спор" е емблематично предаване, което ще продължи да вълнува хората и да не ги оставя безучастни. За мен то е наистина уникално и се впускам в предизвикателството с много желание и амбиция да даваме трибуна за решаване на истински човешки проблеми", коментира Тасевска.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Правителствени колбаси и пъпеши

    12 5 Отговор
    Завъртеха се колбасите хааххссхайсхсх кви подигравки вървят подир вас
  • 2 МАЙ МАЙ☝

    8 38 Отговор
    ЩЕ СТАВА„ ЗВЕЗДИЧКА” НА...НЕБЕТО,МАЙ
  • 3 съдебна помия

    23 6 Отговор
    нивото е като в съдебната ни система
  • 4 Гого

    11 4 Отговор
    Някой с по гнусна физиономия нямаше ли?
  • 5 Лошо лошо

    33 2 Отговор
    Ромина Връзкарска ! Човек на престарялата Гала !
  • 6 Ооо , дааааа

    32 5 Отговор
    Това предаване е такава агония за проблемите човешки и Нана съвсем открито се подиграваше на участниците, които са се заблудили, че Тези палячовци ще им помогнат, а те печелят 💰💸 на техен гръб.
  • 7 Буквоядец

    14 3 Отговор
    Кой чорап да си разплета?
  • 8 АБВ

    25 6 Отговор
    Браво браво една досаднича се махна браво браво супер неприятна личност браво
  • 9 РАЗОЧАРОВАН

    24 0 Отговор
    Защо не сложихте друг кадър на Гала , Кристина Патрашкова.Уха...
  • 10 най-после

    19 4 Отговор
    Добре, че се махна! Тая се мислеше за "голямата работа" и все едно беше на модно ревю да си демонстрира тоалетите. Беше отвратителна!
  • 11 пурко

    20 2 Отговор
    бреййй, цял ден и по всички медии тръби световната новина, че някаква бездарна мисирка щяла да напуска предаването си?! Чакаме и отразяване по CNN. А пък за самото предаване да не говорим. Чиста ТВ помия
  • 12 Заминава за Щатите

    8 0 Отговор
    Заедно с богатия си мъж. Едва ли й се е налагало да работи, ама да покажем "коя съм аз".