13 Декември, 2023 07:00 4 867 4

Дневен хороскоп за 13.12.2023 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Успешен и силен ден за Телците

Дневен хороскоп за 13.12.2023 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Изключително благоприятен ден за преговори. Ще сте доста убедителни и в същото време достатъчно дипломатични, една твърде успешна комбинация.

Телец

Денят се очертава успешен и силен за Вас. Ще имате енергия и вдъхновение. Ще можете да давате кураж на останалите. Днес ще сте изключителен мотиватор.

Близнаци

Подходящ ден да сложите ред в живота си. Това ще е съпроводено с трудни разговори относно моралните ценности, но тази тема е важна и не бива да я подминавате с лека ръка.

Рак

Ден на искрени обещания. Внимавайте, бъдете реалисти - не всичко, което обещавате, може да изпълните. Май подхождате несериозно към сериозното.

Лъв

Не се задълбавайте в детайлите, защото това освен загуба на време, Ви кара да губите представа за общия план. Не се преуморявайте.

Дева

Ентусиазмът Ви е похвален, но има и някои неща, които чакат Вие да ги свършите. Не се разсейвате много със сладки приказки, а действайте.

Везни

Не си струва да хабите време и сили, за да убеждавате някого в правотата си. Отхвърлете задълженията, за да знаете с какво точно разполагате.

Скорпион

Енергията направо ще извира от Вас и това ще ви кара да се надценявате твърде много. Опитайте се да сте по-практични, да живеете тук и сега.

Стрелец

Дори най-незначителната според Вас лъжа може да има неприятни последици. По-добре кажете истината и си понесете отговорността. Истината ще Ви направи свободни.

Козирог

Днес се опитайте да сте максимално активни. Ще имате сили и енергия да свършите много неща, единственото, върху което трябва да се фокусирате е да не се разпилявате и да бъдете последователни.

Водолей

Не се опитвайте да направите нещо, което никой досега не е успял, днес определено няма да се получи. Карайте по познатия начин с познатите неща.

Риби

Денят ще започне с едно запознанство, което може да повлияе на целия Ви по-нататъшен живот. Имате шанс да направите нещо наистина интересно.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В моя хороскоп

    0 1 Отговор
    Пише че тихомир ще ми изпие мътеницата
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.