Last news in Fakti

5 Януари, 2024 12:58 2 099 10

Илон Мъск посрещна новата 2024 г. със сина си X на Карибите

  • илон мъск-
  • син-
  • деца-
  • граймс-
  • певица-
  • нова година-
  • карибски острови-
  • попечителство

Детето, чието официално име е X Æ A-Xii, е обект на съдебна битка за попечителство между Мъск и певицата Граймс

Илон Мъск посрещна новата 2024 г. със сина си X на Карибите - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Противоречивият собственик на "СпейсЕкс", "Тесла" и от миналата година на социалната мрежа "X" (бивш Туитър) Илон Мъск, който в момента е въвлечен в битка за попечителство с бившата си партньорка певицата Граймс, посрещна Нова година с тригодишния си син X Æ A-Xii (или накратко “X”) на остров Св. Бартс.

Най-богатият човек в света, чиято стойност се оценява на 251 милиарда долара от Forbes, казва, че е бил на луксозния карибски остров, за да посети приятел за няколко дни и “просто е прекарал време със семейството и близки приятели.”

“Синът ми Li’l X беше с мен” каза Мъск на Page Six.

Въпреки че репортер погрешно предаде, че Мъск е забелязан да танцува с “вдигнати ръце” на парти, организирано от Palm Tree Crew и че е бил с Том Брейди и сноубордиста Шон Уайт, той каза пред медията, че това не е съвсем вярно. Той каза, че всъщност е ходил на гости в къщата на основателя на WhatsApp Ян Кум “за няколко часа” в навечерието на Нова година, но като цяло прекарал вечерта спокойно с приятели и семейство.

„Спомням си за кратка среща с Шон Уайт и Том Брейди,” Илон Мъск споделя, но не е бил на парти с тях.

Илон Мъск и Граймс влязоха в съдебна битка за X и другите им две деца, 1-годишната Exa Dark Sideræl, и Techno “Tau” Механикус.

Певицата подаде „молба за установяване на родителски отношения” през септември в Калифорния, което кара съда да идентифицира законните родители на дете, когато те не са женени. По-рано тя умоляваше Мъск да “ми позволи да видя сина си” в социалните медии.

Само три дни преди Граймс да подаде жалба, основателят на SpaceX подаде иск в Тексас, искайки да стане основен законен родител на децата, твърдейки, че е имал “действителна грижа, контрол и попечителство над всяко дете още от ражданетму” и че децата са живели при него.

Граймс и Мъск излизаха от от 2018 г. до раздялата им през март 2022 г.

Милиардерът е баща на много деца. Той посрещна близнаци с изпълнителния директор на компанията си Neuralink Шивон Зилис през ноември 2021 г. Също така Илон има тризнаци Саксън, Кай и Дамян, които са на 17 години, и 19-годишните близнаци Грифин и Вивиан от бившата му съпруга Джъстин Уилсън.

Островът св. Барт винаги привлича богатите и известните по това време на годината. Други знаменитости, забелязани на карибското бижу за празниците, включват Дженифър Лопес и Бен Афлек, Джеф Безос и годеницата му Лорън Сенчез, Мадона, Майк Тайсън и Дон Лемън и неговия годеник Тим Малоун.

Тази седмица близо до острова бяха забелязани също яхти, за които се твърди, че превозват собственика на Метс Стив Коен, медийния магнат Дейвид Гефен и легендата на Булс Майкъл Джордан, който дори има баскетболен кош на палубата на яхтата си.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пич

    7 3 Отговор
    Да е живо и здраво детенцето , много е симпатично ! Но този ахмак се подиграва на собствените си деца , с тези имена !
  • 2 Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.

    5 6 Отговор
    Детето не е виновно, че баща му е такава откачалка и му е сложил такова име.
    За компенсация, след години вероятно ще наследи добри пари, ако са останали...

    Коментиран от #4

  • 3 ЗОРО

    0 7 Отговор
    Симпатичен малчуганите, но баща му май пълен крет. н!

    Коментиран от #9, #10

  • 4 реру

    12 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бойкот на алчния сайт О.Л.Х.":

    ".... след години вероятно ще наследи добри пари, ако са останали..."


    Преди да се роди "Х", Forbes оценява личното състояние на по-малко от $150 милиарда...
    След 3 години на $251 милиарда... може пък и да останат... поне за джобни пари...

    Коментиран от #8

  • 5 Моето мнение

    4 7 Отговор
    само наркоман може да кръсти детето си Х. а наркомана може да ме хване за правото И с точка.
    Ясно е отдавна, че това е едно поставено лице на американското правителство, чрез което се разкриват постепенно заключените архиви на Тесла. Този съм го гледал и слушал как се изразява и изказва и мога да кажа, че има когнитивно разтройство, както и речеви проблеми. Никога досега не съм слушал как задълбочено обяснява технологиите, които ползва - как се е стигнало до тях и т.н. За мен е спуснат отгоре наготово поставен.
  • 6 Конче

    2 8 Отговор
    изгледайте имаше едно 2 минутно клипче от анонимните към Мъск. Само изгледайте тези 2 минути и ви е достатъчно да разберете що за човек е този.
  • 7 Ко речи?

    1 7 Отговор
    Следващото да кръсти .⅄. или ,|,
  • 8 Да знаеш

    2 7 Отговор

    До коментар #4 от "реру":

    Тези които му дадоха парите, те и ще си ги вземат обратно, когато този стане непотребен!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.