Last news in Fakti

3 Февруари, 2024 09:32 4 109 10

Още един член на кралското семейство се оттегли от прожекторите

  • кралско семейство-
  • принц едуард

Принц Едуард си взима "кратка почивка от обществени задължения"

Още един член на кралското семейство се оттегли от прожекторите - 1
Снимкa: Shutterstock

Още един член на кралското семейство си взима кратка почивка от задълженията, след като крал Чарлз, Кейт и Уилям се оттеглиха по здравословни причини - принцът, за да е близо до жена си.

И Кейт Мидълтън, и Чарлз бяха изписани от болницата в понеделник след съответните им операции, а от Двореца казаха, че и двамата ще си почиват у дома известно време. Принц Уилям също е изчистил календара си, за да бъде до съпругата си и да подкрепя семейството им през това време, пише сп. People, цитирано от dir.bg.

А сега и друга кралска особа ще се отдръпне от общественото внимание. 59-годишният принц Едуард си взима "кратка почивка от обществени задължения след пътуванията си в чужбина през януари до Южна Африка и Света Елена", съобщи The Telegraph във вторник. Миналата седмица херцогът на Единбург имаше натоварена програма през четири дни.

Напълно в реда на нещата е за кралските особи да си вземат кратка почивка след натоварени пътувания. Поглед към Кралския дневник подсказва, че принц Едуард си е взел отпуск за една седмица. На 8 февруари херцогът на Единбург трябва да присъства на прием в Института по физика и на демонстрация на таланти в "The Savoy" като патрон на Продуцентската гилдия на Великобритания, според календара на предстоящите ангажименти на британското кралско семейство.

Затова сега кралските задължения падат върху плещите на кралица Камила, принцеса Ан и Софи, херцогинята на Единбург. Всички жени имаха натоварени графици с официални ангажименти през последните седмици заради оттеглилите се Кейт и Чарлз.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пилотът Гошу

    16 1 Отговор
    От какво точно са се натоварили по време на миткането си по света на чужди разноски?

    Коментиран от #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост

    11 3 Отговор
    Тези..Величия трябваше да си останат в миналото.но дивотията няма почивен ден...
  • 4 бушприт

    11 1 Отговор
    Всички жени имаха натоварени графици с официални ангажименти през последните седмици, заради оттеглилите се Кейт и Чарлз. Нямат време да ходят на прически и на маникюр,на кралски закуски,кафета и бъбреници.
  • 5 майстор

    5 0 Отговор
    Не ща да съм под прожектори или трансжектори,предпочитам да съм на слънце,на плажа.
  • 6 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    4 1 Отговор
    "кратка почивка от обществени задължения" -
    И какви точно са им тези задължения, освен да си раZZвяват ZZадниците насам-натам...
  • 7 Попа

    2 1 Отговор
    Какви задължения имат тия паразити,освен да ядат,пият и се.ат ?! Аз,поне ходя на кръщенета,сватби и погребения.
  • 8 Миткането си е миткане

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пилотът Гошу":

    Където и да отидат, дори и две думи да кажат, или пък нищо да не кажат, всичко е репетирано и отигравано , докато се получи ролята. А сега кажи лесно ли е да лицемерничиш пред целия свят и да трепериш да не се издъниш.

    Коментиран от #9

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.