Last news in Fakti

5 Февруари, 2024 14:18 1 027 7

Сгодени ли са Кайли Дженър и Тимъти Шаламе?

  • кайли дженър-
  • тимъти шаламе-
  • сгодени-
  • влюбени

Кайли и Тимъти официално са двойка и са "повече от влюбени"

Сгодени ли са Кайли Дженър и Тимъти Шаламе? - 1
Снимки: ЕРА/БГНЕС

"Наистина ли са сгодени Кайли Дженър и Тимъти Шаламе?" - е въпросът, който задават всички фенове на клана Кардашиян/Дженър.

Ако не сте разбрали от публичната им целувка на церемонията по връчването на "Златен глобус", Кайли и Тимъти официално са двойка и са "повече от влюбени". Или поне така се говори в близкия им приятелския кръг. Наскоро пред изданието Us Weekly източник разказа: "Тимъти кара Кайли да се усмихва" - още една причина последователите и на двамата да си чудят.

След като стана ясно, че Дженър е запознала дори децата си с Шаламе и провокира ревност у бившият си Травис Скот, феновете и на двамата все повече се интересуват от личния живот на бизнесдамата и актьора, пише dir.bg. "Кайли смята, че все още е твърде рано да им съобщава каквото и да било за връзката си", каза запознат пред Cosmopolitan, визирайки двете ѝ деца - Сторми и Еър. Обаче всичките им близки са единодушни, че двамата наистина се харесват. Повод за това са коментарите, които дават пред различни медии. "Когато не могат да се видят заради ангажименти, те си пишат", "В почти постоянни видеоразговори са", "Могат да прекарват часове по телефона, когато не са заедно", споделят техни близки.

А най-щастлива от всичкото това е т.нар. "The momager" - Крис Дженър. Според изданието Radar "тя е на седмото небе от щастие за новата връзка на дъщеря й". Медията загатна, че двойката дори се "сгодила тайно", макар Кайли или Тимъти да не са потвърдили официално. Въпреки това според Radar Крис "се надявала ако има сватба, тя да се излъчи в ефир". "Майка ѝ е на седмото небе от радост от новината за годежа, който може да се окаже спасителен пояс за пропадащата марка Кардашиян", казват запознати.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям Праз

    3 0 Отговор
    Дреме ми.
  • 2 въпросче

    5 0 Отговор
    И какво значение има дали са сгодени или не са сгодени? На сватбата им ще присъстваме ли? Що за пача е това?
  • 3 Небинарен евро-жидо-атлантик с аутизъм

    3 0 Отговор
    Дори да знаех кои са тези индивиди пак нямаше да ме интересува.
  • 4 Не ти требе

    3 0 Отговор
    Секънд хенд брато ръгай чушки в боба и бегай с 300
    Дано е само пи ар акция
  • 5 Хаха

    1 0 Отговор
    На кого му пука ??? Запълвате си страницата с някакви си анонимници .
  • 6 Хаха

    1 0 Отговор
    А аз трябва ли да знам нещо за тези ?
  • 7 Информативно

    0 0 Отговор
    За Тимоти имаше спекулации че е гей.