Last news in Fakti

14 Март, 2024 16:32 2 015 6

Разделиха ли се Тимъти Шаламе и Кайли Дженър?

  • тимъти шаламе-
  • кайли дженър-
  • двойка-
  • връзка-
  • раздяла

Двамата категорично отказват да говорят за личния си живот

Разделиха ли се Тимъти Шаламе и Кайли Дженър? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Славата на холивудския актьор Тимъти Шаламе нарасна още повече с излизането на екран на филма “Уонка” и продължението на блокбъстъра “Дюн: Част втора”, но изглежда успехите му на сцената на любовта не са толкова големи.

Според светските слуховете младият актьор е прибрал 8 милиона долара от участието си в “Уонка”, надминавайки хонорарите на свой колеги в киното като Том Холанд, Доналд Глоувър, Езра Милър и Райън Гослинг.

По-малко от три месеца след премиерата на “Уонка” по кината се завъртя “Дюн: Част Втора”, в която Шаламе играе главния герой Пол Атреидски. Фантастичната лента, вдъхновена от романите на Франк Хърбърт, донесе приходи от над 374 000 000 и нареди Шаломе в листата на топ знаменитости като Леонардо ди Каприо, Том Круз и Джони Деп.

С възхода на неговата кариера обаче личният му живот изглежда остава на заден план. Все по-упорито се говори, че Шаламе и Кайли Дженър са се разделили. Двойката започна своята романтична връзка през миналата пролет, но не е виждана заедно от два месеца. Това провокира злите езици да обявят края на любовната им приказка.

Наскоро самата Кайли Дженър отказа да отговаря на въпроси за отношенията си в Шаламе в интервю за New York Times. Тогава тя беше попитана за слуховете в социалните медии: „Не знам как се чувствам за това“, отговори тя, като смени темата и каза: „Просто не искам да говоря за лични неща.“

Последната поява на Тимъти и Кайли беше на церемонията по връчване на наградите “Златен глобус” в началото на януари, припомня "Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    1 1 Отговор
    Никога не били гаджета или поне не такива за каквито ги мислим. Тая играрше ролята на мащехата си, а тоя Шиламе ли е, Шимел ли е, играрше ролята на баща ѝ – подчинен роб.
    Както еи казах, като видях снимката на Ъшер с жена му. Написах нещо от рода на пасивен и строга господарка. Не ви хареса написаното тогава
    и какво излезе? Излезе, че Ъшер е бил любовница на Пиф Деди.
  • 2 Сексуален Козирог

    5 0 Отговор
    Видял я е преди операциите и си е представил,че дъщерите му ще са с по-големи мустаци от него....избягал е!
  • 3 Циник

    3 1 Отговор
    Сестрите си падат по цветни мъже, рапъри или спортисти, не че има нещо лошо. Тимъти с малката си бяла писалка не знам как ще се уреди там. Най-много чай да поднася
  • 4 Радо

    1 0 Отговор
    Тая красивата жена иска здрав и брутален секс, тва нежното джендърче просто няма шанс с такава жена!!
  • 5 Изпълнен със съмнение

    2 0 Отговор
    Имам чувството, че тази мирише на веяна скумрия. Нечистоплътна ми се вижда.
    Затова е избягал лизинга.
  • 6 глоги

    0 0 Отговор
    Наскоро самата Кайли Джендър отказа да отговаря на въпроси за отношенията си С Шаламе