Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 18:45 2 477 2

Бритни Спиърс хвърли бомба за Бен Афлек

  • бритни спиърс-
  • бен афлек-
  • целувка-
  • дженифър лопес

Певицата призна, че е целунала настоящия съпруг на Дженифър Лопес

Бритни Спиърс хвърли бомба за Бен Афлек  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Певицата Бритни Спиърс призна, че се е целувала с настоящия съпруг на Дженифър Лопес, актьорът Бен Афлек. Тя говори за това в своя Instagram, но след това изтри публикацията. Звездата е цитирана от Daily Mail.

Спиърс публикува черно-бяла снимка, на която е с Афлек и Даян Уорън. На снимката знаменитостите са прегърнати. Годината, в която е направена снимката, не е известна, но певицата спомена, че кадрите са много стари.

Забравих да спомена, че в тази вечер целунах Бен. Честно казано, забравих. Това е лудост! Иска ми се да можех да ви разкажа историята, която се случи преди!“, призна поп звездата.

Преди време Спиърс сподели подробности от личния си живот с певеца Джъстин Тимбърлейк в мемоарите си „Жената в мен“, припомня vesti.bg. Певицата разказа, че преди много години е забременяла от него, но е направила аборт. След това признание омразният Тимбърлейк заплаши Спиърс със съд, а тя му се извини публично.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гларус

    8 0 Отговор
    След целувката е имало и друго, ама не е удобно да се изказва на глас . Бен няма да прости на Бритни.
  • 2 Порно

    2 1 Отговор
    Бритни, и да ми дуй неш, няма проблем да се похвалиш.