Last news in Fakti

16 Февруари, 2024 07:57 2 599 7

10 хил. за парно плаща Лили Иванова

  • лили иванова-
  • сметката за парно

Месечните й фактури варирали между 1000 и 2000 лева в зависимост от температурите навън

10 хил. за парно плаща Лили Иванова - 1
Снимка: БГНЕС

Рекордните 10 хиляди лева за парно плаща за отоплителен сезон примата на българската естрада Лили Иванова, пише „Ретро“.

Нейни съседи от престижната кооперация на столичната ул. „Оборище“, в която тя от десетилетия живее, издават, че месечните ѝ фактури варирали между 1000 и 2000 лева в зависимост от температурите навън. Певицата се топлела плътно от октомври до април. Всички радиатори в мезонета ѝ работели на пълни обороти, а за да се чувства комфортно у дома, където звездата прекарва повечето си време, не правела никакви икономии.

Жилището на Лили, намиращо се на пъпа на София, се простира на внушителните 245 квадрата, като към него има и цели 50 кв. м отопляеми мазе и гараж, както и тераса, която тя ползва като частна спа зона. Певицата биела по сметки всички свои комшии, защото е почти непрекъснато затворена в дома си.

Заради възрастта и ниското телесно тегло открай време на певицата непрекъснато ѝ било студено и не можела да си позволи да икономисва от топлина, нищо че сметките хич не ѝ се нравели. Макар примата да е сред родните звезди милионери отдавна, тя е пословична със своята пестеливост. Единствено се отпускала на тема шопинг. За дрехи, обувки и аксесоари пръстите и били широки и портфейлът вечно отворен.

Лили плащала чинно сметките си ежемесечно, като тези задължения е доверила наличния си асистент, който движи всичките ѝ дела. Тя вече не си позволявала да просрочва задължения, защото не искала да влезе отново в черния списък с длъжници на „Топлофикация“ и да стане за смях.

Преди години се разбра, че певицата-милионерка е натрупала сметки в размер на над 7 бона и не била изряден платец на топлинното дружество. След случката си взела поука и повече не си позволявала подобни издънки.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не ми е ясно

    18 6 Отговор
    Как прави кисело зеле в отопляемо мазе?
  • 2 е ми

    21 4 Отговор
    нас това какво ни интересува?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Нищо

    17 0 Отговор
    не е за голям апартамент и бичене на макс денонощно ! При това на възрастните хора им е винаги студено !
  • 5 Перо

    16 3 Отговор
    Никой не се е преборил с биологията! Обикновени, физически, старчески усещания, които по не са страшни от липсата на мозъчен усет за годините!
  • 6 Билет от 120 до 600 лв.

    5 1 Отговор
    Сега смятайте колко абдала й плащат парното.
  • 7 Рамзес 2

    2 0 Отговор
    Поддържането на влажен тропически климат в пирамидата е скъпо.