Last news in Fakti

17 Февруари, 2024 10:45 1 253 3

Колко похарчи Дженифър Лопес, за да разкаже на света за любовта си с Бен Афлек?

  • дженифър лопес-
  • бен афлек-
  • нов албум-
  • документален филм

Проектът, финансиран от Джей Ло, се състои от три части - албум, придружаващ филм и документален филм

Колко похарчи Дженифър Лопес, за да разкаже на света за любовта си с Бен Афлек? - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Като певица тя изпълнява песен със заглавие Love Don't Cost a Thing, но в живота не се оказа точно така. Дженифър Лопес похарчи 20 милиона долара, за да разкаже на света за любовта си с Бен Афлек, пише в обширен материал специализираното издание за шоубизнес Variety, предава "Сега". Проектът, финансиран от Джей Ло, се състои от три части - албумът This Is Me... Now, придружаващ филм This Is Me... Now: A Love Story и документален филм The Greatest Love Story Never Told.

Албумът ще излезе след два дни, а филмът, режисиран от Джейсън Берг - на 27 февруари. Джей Ло работи с режисьор и по предишния си документален филм Halftime (2022), посветен на шоуто ѝ с Shakira на Супербоул, и игралния "Да свалиш Уолстрийт".

This Is Me…Now е първият албум на певицата след саундтрака към филма "Омъжи се за мен", в който тя си партнира с Малума. Предишният солов на латинодивата, "A.K.A.", излезе преди цели 10 години.

Според пиар съобщенията мултимедийната продукция "проследява опитите на Дженифър Лопес да създаде своя най-дързък проект досега: независимо продуциране на нов албум и оригинален филм, които изследват нейното 20-годишно пътуване към това да обичаш себе си".

Всички елементи на проекта обаче са свързани най-вече с връзката ѝ с актьора и режисьор Бен Афлек, за когото тя се омъжи преди година и половина. Албумът This Is Me... Now е реплика към албума This Is Me... Then от 2002 г., посветен на тогавашната ѝ връзка с актьора. Наричани Bennifer, те стигнаха до годеж, но не и до венчило - през 2004 г. пътищата им се разделиха. В съвместно изявление тогава двойката обяви, че отменя сватбата заради прекомерния медиен натиск върху връзката им. Лопес разказва, че когато се стигнало до това да наемат три фалшиви булки за различни локации, за да избегнат папараците, осъзнали, че нещо не е наред. Само месеци след раздялата им певицата се ожени за Марк Антъни, а актьорът - за Дженифър Гарнър.

Почти 20 години по-късно двойката отново се събра, като този път Лопес и Афлек успяха да се оженят.

Във филма певицата ще разкаже за неуспешните си връзки и пътят към голямата любов с Бен Афлек. Освен че е герой във филма, носителят на две награди "Оскар" също така е работил по реализацията му. В The Greatest Love Story Ever Told участва и Джейн Фонда, с която Джей Ло се запознава през 2005 г. на снимачната площадка на "Свекървище".

Албумът и филмите идват на фона на появили се в интернет кадри на двойката, на които Афлек изглежда нещастен и отегчен. На наградите "Златен глобус" певицата беше попитана защо съпругът ѝ изглежда така на общите им снимки, а 54-годишната Лопес лаконично отговори, че Афлек е щастлив с нея.

Да се надяваме, че самофинансираната продукция няма да се окаже фиаско от ранга на "Джили" и "Момичето от Джърси" - двамата съвместни филма на Бенифър от 2002 и 2004 г., чийто неуспех подпечата раздялата им.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бизнес идея

    2 0 Отговор
    Много по-лесно можеше да стане, ако беше пуснала едно домашно видео, даже вместо да харчи, щеше за спечели.
  • 2 волан

    0 0 Отговор
    Е,имала-дала 20 милиона долара. Голям и зелен празъ!
  • 3 ами,

    3 0 Отговор
    Докато хвърля милиони да демонстрира фалшива захаросана любоФ, дъщеря и се носи като клошар и апелира,че е небинарна/не си е определила още пола/.След брака и с Бен Афлек когато започнаха да събират децата на двамата се вижда,че малката дъщеря на Бен,15 годишната Серафина Афлек от хубаво младо момиче също е заприличала на момче клошар явно повлияна от дъщерята на Лопес.Та двете замовлюбени звезди вместо да обърнат внимание на децата си те заети само със суета.