Last news in Fakti

7 Март, 2024 12:45 1 483 9

Бивша стриптийзьорка заплашва принц Хари, че ще пусне техни компрометиращи снимки

  • принц хари-
  • стриптизьорка-
  • компрометиращи снимки-
  • заплаха

Миналата година тя продаде на търг долните гащи на принц Хари, които той й „остави като сувенир“

Бивша стриптийзьорка заплашва принц Хари, че ще пусне техни компрометиращи снимки - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Бившата стриптизьорка от Лас Вегас на име Кари Роял обеща да публикува платени снимки на принц Хари от OnlyFans, които е направила по време на нощта си с него. По това време принцът е на 27 години. Снимките, според Кари, никога не са били виждани преди. Жената иска да направи това, защото Хари, според нея, не е разказал достатъчно подробно в мемоарите си „Резерва“ за случилото се между тях.

Снимки на принц Хари в прегръдките на полугола жена бяха публикувани от „Сън“ през 2012 г., но бившата стриптизьорка Кари твърди, че има други снимки в „добро състояние“. "Тези снимки никога не са били виждани от никого. Имам снимки до басейна от преди нощта и снимки на Хари в жълти дрехи. Хората ще бъдат шокирани. Малко съм ядосана, че бях замазана в книгата му. О, той пропусна много, когато говореше за онази нощ. Изненадан съм, че изобщо помни нечие име, защото беше толкова пиян, можеше да каже за малкото неща, които се случиха между нас, но той напълно ги пропусна".

Кари добави, че Хари е бил "толкова луд" и "спонтанен", а сега показва "напълно противоположно на себе си лице".

Тя прекара нощта с принц Хари в компанията на други момичета през 2012 г. По думите ѝ, когато пристигнали, представителят на британското кралско семейство вече бил гол и весел. „Бях в стаята му с него за 20 минути. Имахме много нелепо суетене и целувки“, призна преди това тя. „Жалко, че сега е толкова надут и сериозен“.

Миналата година Кари продаде на търг долните гащи на принц Хари, които той ѝ „остави като сувенир“. „Провеждам търга, за да му напомня за забавната му страна, която се изпари, след като се ожени за Меган Маркъл“, каза тя.

Мемоарите на принц Хари не само го скараха с кралското семейство, но и доведоха до много скандали. Например в книгата си Хари твърди, че е роден само за да бъде донор на Уилям, ако внезапно му се случи нещо, припомня БГНЕС. Той говори за битката с брат си заради Меган Маркъл, а също така направи редица резонансни признания за личния си живот, включително за това, че е правил секс с Меган Маркъл за първи път на годишнината от смъртта на майка му принцеса Даяна. Сподели още спомени как пенисът му замръзна по време на арктическа експедиция и призна, че е използвал незаконни вещества, след което почти бе загубил възможността да живее в САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 На него

    11 1 Отговор
    все на разни използвачки му върви , че и за капак такава си взема за жена , властна афроамериканка !
  • 2 Лорд Минчу

    9 1 Отговор
    Тоя рижо явно е много зле, ако наистина е гнявил тоя вук 🙄 Някой, ще кажат, че затова се изисква смелост, но не бих се съгласил, нещо друго е дълбоко смахнато🙄
  • 3 Кралица Виктория

    10 1 Отговор
    Малко ли щуря преди да го притуши афроамериканската златотърсачка. Вечно бе изтипосан по световните таблоиди къде гол, къде полуоблечен, заобиколен от разни пеперуди.

    Коментиран от #5

  • 4 Това си търси

    4 2 Отговор
    ТАЗИ стриптизера може ли да катастрофира случайно.................
  • 5 Лорд Минчу

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Кралица Виктория":

    Понякога на парти и в нациска униформа, затова ви казвам, че нещо не е у ред 🙄
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Аз пък

    7 0 Отговор
    мисля, че повече трябва да се страхува жена му от компромати. Нейното минало като ескортница по яхти е известно на много хора.
  • 8 хаберих

    1 2 Отговор
    Мисля си,че принцовете Хари и Уилям не са от един баща. Двамата въобще не си приличат,като братя. Защо се карат,защо Хари си тръгна от двореца,защо се махна от военния флот,защо иска да е американски гражданин,защо,стотици въпроси Защо?
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.