Last news in Fakti

7 Март, 2024 14:45 1 545 2

Най-скъпоплатените актьори за 2023 години

  • най-скъпоплатените актьори-
  • форбс-
  • марго роби-
  • адам сандлър

Адам Сандлър и Марго Роби оглавиха списъка на сп. "Форбс"

Най-скъпоплатените актьори за 2023 години - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Адам Сандлър и Марго Роби са най-високоплатените актьори за 2023 г., съобщи електронното издание TMZ, като цитира списък, изготвен от сп. "Форбс".

Според представените данни Сандлър е кралят на холивудската машина за пари, като през миналата година по сметката му са постъпили 73 млн. щатски долара. Значителни суми той е спечелил благодарение на четирите филма, които е снимал за платформата Нетфликс, отбелязва TMZ, цитиран от БТА.

През 2023 г. с участието на актьора на екран излязоха "Мистериозно убийство 2", You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah, "Лео", а от началото на тази година зрителите могат да гледат и "Астронавт".

Марго Роби е спечелила 59 млн. щатски долара миналата година, като значителна част от тях са от "Барби". Продукцията на режисьорката Грета Гъруиг стана касов хит на 2023 г., реализирайки постъпления от над един милиард щатски долара в световен мащаб. Малка част от приходите, постъпили миналата година по сметката на Роби, са и от филма Asteroid City, отбелязваTMZ.

Останалите имена в списъка на най-високоплатените актьори не са изненадващи, като сред тях са Том Круз, който е получил 45 млн. щатски долара, Райън Гослинг и Мат Деймън - с по 43 млн. щатски долара, Дженифър Анистън - 42 млн. щатски долара, Леонардо ди Каприо - 41 млн. щатски долара и др.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    8 1 Отговор
    Най богат е българския актьор с фалсетовия глас генерала доктора по разпъване на шланг бойко борисов.Тези пари той ги прави за месец.Справка чекмеджето му

    Коментиран от #2

  • 2 ганю

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Тома":

    абе Бою шкафа яко бара