Last news in Fakti

1 Февруари, 2024 15:19 840 8

Адам Сандлър ще бъде почетен с приза "Икона на публиката"

  • адам сандлър-
  • икона на публиката-
  • приз-
  • изборът на публиката

По-рано беше оповестено, че певецът, композитор, актьор и носител на "Грами" Лени Кравиц ще получи отличието "Музикална икона"

Адам Сандлър ще бъде почетен с приза "Икона на публиката" - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Актьорът Адам Сандлър ще бъде почетен с приза "Икона на публиката" на предстоящите награди "Изборът на публиката" (People's Choice), съобщи ЮПИ.

От 1990 г. до 1995 г. Сандлър е част от актьорския състав на популярното комедийно шоу "На живо в събота вечер", в което изгражда оригинални персонажи като Оперния човек.

През 1995 г. на екран излиза първият му комедиен филм "Били Медисън".

Наградата "Икона на публиката" е признание както за комедийния талант, който Адам Сандлър демонстрира във филми като "Били Медисън", "Щастливият Гилмор", "Сватбеният певец", "Баща-мечта", "Мистър Дийдс", така и за работата му над драми като "Нешлифовани диаманти", "Баскетболна звезда" и предстоящия "Астронавт".

По-рано беше оповестено, че певецът, композитор, актьор и носител на "Грами" Лени Кравиц ще получи отличието "Музикална икона" на наградите "Изборът на публиката".

Отличията - единствените в Холивуд, които обхващат киното, музиката и телевизията и се определят изцяло от публиката, ще бъдат раздадени на 18 февруари в Санта Моника, Калифорния. Водещ на наградната церемония ще бъде Симу Лиу, познат с ролите си във филми като "Шан-Чи и легендата за десетте пръстена" и "Барби".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 надарена кака

    5 1 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ревизор

    3 1 Отговор
    Клъцни си носа!
  • 4 ямайка

    1 1 Отговор
    Грозно е да се заяждаш с жена.
  • 5 без да е носител

    4 0 Отговор
    даже и на Бафта, нежели на Златен Глобус или Оскар, Адам Сандлър е на трето място по богатство в Холивуд след Том Круз и Джон Траволта, още едно доказателство, че американския хумор сатира и забава, е на светлинни години от нашия в негативна светлина, и това на което те се смеят за нас със сигурност ще изглежда като драма, демек къде е Парцалев, къде е Сандлър, гледал съм почти всичките му филми на голям екран, не видях нищо смешно, явно мерната единица за смях е моного различна при нас и при тях, или както казваше великия и незабравим Георги Парцалев "Смехът е сериозно нещо, не можем да караме хората да се смеят на глупости".
  • 6 Никой

    4 1 Отговор
    Икона на простотията е А Сандлър.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    2 0 Отговор
    Само съм се опитвал да му гледам филмите , не става за гледане . Дебилни филмчета за американци.