Last news in Fakti

16 Май, 2024 07:35 1 648 4

Кендъл Дженър в секси фотосесия за Vogue (СНИМКИ)

  • кендъл дженър-
  • фотосесия-
  • vogue

Кендъл излъчва увереност в множество зашеметяващи снимки за модната библия

Кендъл Дженър в секси фотосесия за Vogue (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Кралицата на модния подиум, която се появява на корицата на летния брой на Vogue, получи преднина в сезона на банските костюми, като моделира набор от секси бикини в гореща фотосесия, пише slava.bg.

Моделът разкри за продължаващата си битка с безпокойството и за уникалния начин, по който се справя с душевните страдания в новата си снимка за Vogue.

Кендъл излъчва увереност в множество зашеметяващи снимки за модната библия, но призна, че в действителност е била „по-тъжна“ от обикновено.

Тя обясни: "Не виждам защо да не бъда честна за това. В моята кариера в момента се чувствам наистина стабилна, наистина обнадеждена. Но имах тежки два месеца."

"Не съм на себе си и приятелите ми го виждат. По-тъжна съм от обикновено. Доста по-притеснена съм от обикновено. Така че няма да седя тук и да се правя, че всичко е идеално. Такъв е животът — винаги ще бъда във и извън тези чувства."


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баце от Враца

    3 1 Отговор
    Тцъ, нема бомби
  • 2 Гретиния

    3 0 Отговор
    Те това нещо не е никаква заплаха за Грета ! На тая Джендър не съм си играл нито един път !
  • 3 Фифо

    2 0 Отговор
    Неприятна женица, излъчваща простотия.
  • 4 Васко

    0 0 Отговор
    Транс Джендер