Last news in Fakti

9 Юни, 2024 09:38 2 129 3

Кейт Мидълтън наруши мълчанието с лично писмо (СНИМКА)

  • кейт мидълтън-
  • рак-
  • писмо-
  • извинение-
  • крал чарлз трети-
  • рожден ден-
  • парад

Принцесата на Уелс изрази извинения за невъзможността си да присъства на последната репетиция за Trooping the Color

Кейт Мидълтън наруши мълчанието с лично писмо (СНИМКА) - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

В писмо, споделено от Ирландската гвардия в събота, Кейт Мидълтън изрази извинения за невъзможността си да присъства на последната репетиция за Trooping the Color, но каза, че се надява отново да се присъедини към тях съвсем скоро. Писмото следва новината, че принцеса Кейт, почетен полковник в ирландската гвардия, няма да присъства на днешния преглед на полковника, тъй като се възстановява от лечение на рак.

Това е второто значимо събитие на Ирландската гвардия, което Мидълтън ще пропусне поради заболяването си, след отсъствието ѝ на парада на Свети Патрик през март. Преди събитието през 2024 г. тя е присъствала още преди да бъде назначена за почетната си роля, започвайки през 2012 г. (Тя пропусна само един парад на Свети Пат през 2016 г.).

Кейт Мидълтън избягва публични събития след операцията през януари, за която по-късно стана ясно, че е свързана с диагноза неуточнен рак. Новинарските съобщения по-рано тази година предполагаха, че тя ще се завърне към обществените си задължения навреме за събитията около Trooping the Color на 15 юни, военен ежегоден парад, провеждан в чест на рождения ден на настоящия монарх.

Но миналия месец беше обявено, че бившият военен командир генерал-лейтенант сър Джеймс Бъкнал ще влезе в нейната роля в тренировъчната церемония този уикенд.

В писмо, споделено от ирландската гвардия в социалните медии, Мидълтън написа: Исках да ви пиша и да ви уведомя колко съм горда от целия полк. Оценявам всички, които имат участие тази година - тренирахте месеци наред и отделихте много часове, за да гарантирате, че униформите и движенията ви ще бъдат безупречни

Източник: www.vanityfair.com


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Галигео Галигей

    1 11 Отговор
    Терминално болна от рак,ша мре.💋👧😢👧💋
  • 2 Това

    3 1 Отговор
    си е дипломация !
  • 3 Голата истина

    4 2 Отговор
    И други умират от рак те не са ли хора