Last news in Fakti

30 Юни, 2024 07:00 3 357 0

Дневен хороскоп за 30.06.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Болезнено чувствителни ще са днес Близнаците

Дневен хороскоп за 30.06.2024 г. - 1
Снимкa: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Прекалено сериозно ще подхождате към простичките неща. Отпуснете душата си, животът е радост и тъга,просто го живейте.

Телец

Ако се вслушате по-внимателно в себе си, бихте могли да чуете много неща. Имате нужда от малко време да останете сами, за да разберете по-добре какво става.

Близнаци

Направо болезнено чувствителни ще сте днес. Способността ви да усещате чувствата на другите е дар,но и бреме. Просто не правете оценка на нещата.

Рак

Време е да помислите как да си зарадвате душата - дали с ремонт у дома или с почивка край морето. Идеи няма да ви липсват, а и хора, които да ви провокират също. Важното е да знаете какво искате.

Лъв

Действате агресивно, но пък с финес, опитвайки се да наложите своето. Лошото е, че искате твърде много неща, а денонощието все още е 24 часа.

Дева

На думи всичко изглежда прекрасно, но стигне ли се до дела твърде много се разпилявате. Ефективно би било да правите максимум 2 неща, не повече. Следвайте логиката на своя знак - на малки стъпки с прецизност и последователност.

Везни

За реална помощ днес разчитайте на приятели и съмишленици, а за емоционална подкрепа се обърнете към членовете на семейството си. Важното е, че има кой да ви бъде опора в трудни моменти.

Скорпион

Днес ще имате огромна нужда да споделите блестящите си идеи, което може да ви донесе добри дивиденти пред началниците. Все пак внимавайте какво споделяте.

Стрелец

Планирането днес ще е вашата стихия. Способни сте да предвидите развоя на събитията, което направо ви доближава до световните експерти.

Козирог

Днес ще сте като капризни деца, но пък така ще получите повече внимание, а и ще постигнете това-онова. Важното е да не прекалявате с капризите.

Водолей

Опитвате се да манипулирате другите и особено хората, с които работите. Този подход върши работа,но докато "жертвите" са в неведение.

Риби

Днес сте под специална закрила, което ще направи хората съпричастни и неспособни да видят грешките ви. Не прекалявайте с добротата им.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА