Last news in Fakti

1 Юли, 2024 07:00 1 194 3

Дневен хороскоп за 01.07.2024 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хороскоп за ден едно на месеца. Всичко вече е в летен юлски режим.

Дневен хороскоп за 01.07.2024 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Нов месец, нов късмет. Юли винаги се свързва с ваканция, а за вас е време повече за свързване с най-дълбоките емоции. Може да се чувствате по-странно и необяснимо. Време за приемане на сенките, а не за сражаване с тях.

Телец

Не ровете в миналото, днес е ден да посеете семената на новото. Емоционална подкрепа няма да ви липсва, а и подкрепа въобще. Опитайте да дадате думата и на по-възрастните, оставете ги да се изкажат и те имат нужда да кажат "тежката" си дума. Важно е да им отдадете почит, че са дошли преди вас на земята.

Близнаци

Ден голям, дълъг като век, дали знаете какво ви носи с този ранен, влажен, дъждовен изгрев? Изгрява нов ден, нова седмица, нов месец, ново начало. Сетете се, днес, че всяка сутрин получвате нов шанс да изгреете, да покажете себе си на света и света на себе си. Ден за пътуване към вътрешните простори.

Рак

Колко красиво може да е едно начало, ако има с кого да го споделиш. Ден за споделяне с приятели. Ден да посрещнеш изгрева с хора, които обичаш и заедно да помечтаете, да се усмихнете, да нарисувате сърце в безкрая. Красива нова седмица, щастлив нов месец в споделеност и радост да е!

Лъв

Планове и резултати ще са ви важни днес, а е 1-ви и то юли, нима забравихте? Опитайте да потопите цялата си склонност за бързане в морето (дори на ум). Просто се оставете на собствената си сила и интуиция, припряното действие не дава добри резултати. И все пак - наречете си нещо по изгрев, пожелайте си едно щастливо, топло и безметежно лято, пък резултатите ще дойдат от само себе си.

Дева

С леко напрежение и почти невидимо притеснение започвате новата седмица и ... О, новия месец. Отново ще трябва да организирате, да подреждате, да правите сметки. А дали просто не може да усмихнете на изгрева, на своето вътрешно Слънце. Посрещнете юли с вяра в себе си, дайте възможност на лятото да ви зареди с топлина, увереност и вътрешна сила. Трансформирайте страховете в лято.

Везни

Доста емоционално започва новият месец. Опитайте се да управлявате емоциите си, ако не искате те да ви управляват. Въпреки всичко ще се изненадате приятно от отношението на свои приятели. В крайна сметка "щом добре започва нещо и добре ще свърши то.";"Днес главното е да харесвате сами себе си. Ако внимателно се вслушвате във вътрешния си глас, ще имате възможност да откриете необикновени страни във взаимоотношенията с любимия човек. Концентрирайте се по-добре, за да успеете да свършите каквото сте планирали.

Скорпион

Ще усещате много силно всяко желание за манипулация. Въпросът е какъв ще бъде вашият отговор, как можете да трансформирате ситуацията. Знаете, че манипулацията в повечето случаи е просто опит да се получи любов и внимание. Реагирайте с разбиране.

Стрелец

С импулс за нови дейности започвате юли. И въпреки, че е първи, и въпреки, че е време за планиране, звездите дават знак да приключваме. Време е да започнем с разчистването, с довършването, с преподреждането. Вашето време да реорганизирате дома си. Дайте си шанс за ново бъдеще, като изчистите праха от миналото.

Козирог

Ще сте твърде придирчиви към правилното приложение на правилата, а това може да ви създаде неприятели.Все пак не следвайте сляпо каквото и да било. Днес е начало, начало на лятото и простора, дайте си свобода, дайте си въздух, отпуснете си и просто си позволете да случвате нещата. И слушайте, слушайте другите, за да чуете себе си.

Водолей

Днес бихте могли да си позволите неща, които досега не можехте. Приемете новото ниво на изобилие, чувствайте се комфортно с него. Вие заслужавате да бъдете богати и щастливи, това е ваше рождено право, нали?

Риби

Като цяло периодът не е най-благият за вас, има доста уроци от съдбата. И все пак днес ще можете да се посмеете от сърце. Като цяло юли се очертва подкрепящ месец за вас. Дайте път на радостта.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    3 0 Отговор
    Здраве Щастие Късмет на Всички Хора
  • 2 Жулайморнинг

    5 0 Отговор
    Юли и август, дневния хороскоп е в пет часа следобед.

    Коментиран от #3

  • 3 Не, че нещо, ама...

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Жулайморнинг":

    "Всичко вече е в летен юлски режим."