Last news in Fakti

30 Юни, 2024 20:57 6 838 32

Динко Динев вдигна пищна сватба с много популярни личности сред гостите

  • динко динев-
  • сватба

Христо Стоичков, Стефка Костадинова, Марта Вачкова бяха част от гостите, а кумове - Николай и Румяна Вълканови

Динко Динев вдигна пищна сватба с много популярни личности сред гостите - 1
Снимка: Динев Груп

Строителният предприемач Динко Динев вдигна пищна сватба с младата Даниела Неделчева, с която живее в последно време.

Тържеството бе в ресторанта на хотел "Адмирал“. Той се намира в марина "Диневи“ в курорта Свети Влас. Сред гостите бяха Христо Стоичков, Стефка Костадинова, Марта Вачкова, а кумове - Николай и Румяна Вълканови. Кумът е шеф на "Минстрой“ и инвеститор в минната индустрия и енергетика. Булката Даниела бе избрала бяла рокля без ръкави и дълго дантелено було, а за гримът ѝ се погрижи Цецо Андреев.

За всички гости бе определен и дрескод – лавандула. В поканата бяха отбелязани и 4 нюанса на лилавото, с което те трябваше да се съобразят.

Динко Динев вдигна пищна сватба с много популярни личности сред гостите
Снимка: Динев Груп

Гостите бяха посрещнати от струнен квартет „Дестини“ сред приказна арка, декорирана с впечатляваща украса в цвят лавандула. Бащата на булката спази традицията и я заведе до олтара под звуците на тържествена музика. Динко и Даниела избраха индустриалецът Николай Вълканов и неговата съпруга Румяна за най-важните действащи лица на своята сватба. Кумата имаше двоен празник, защото същата вечер отбеляза и рождения си ден, пише dnes.bg.

По-рано през деня двойката скрепи връзката си и с църковен брак. Венчавката се проведе в църквата „Свети Власий“, издигната от братя Диневи през 2009 г. и осветена от Вселенския патриарх Вартоломей Първи. Ритуалът бе отслужен от митрополит Антоний.

Сватбеното тържество се пренесе на брега на морето, като младоженците бяха посрещнати с аплодисменти и влязоха под звуците на Сватбения марш, изпълняван от симфоничния оркестър на Държавна опера – Бургас, под диригентската палка на маестро Деян Павлов. Под техен съпровод и в изпълнение на сопраното Нина Кръстникова и тенорът Яни Николов прозвуча и тържествената „Наздравица“ от „Травиата“.

Водещ на тържеството беше един от най-предпочитаните ни изпълнители Орлин Горанов, който съвместно с музикантите изпя най-нежната си песен “Светът е за двама“.

Най-романтичният момент на тържеството беше първият сватбен танц. С много емоция и финес, младоженците изтанцуваха най-чувственото танго, познато от филма „Усещане за жена“. Под звуците на симфоничния оркестър мина и танцът на кумовете, които избраха музиката от филма „Професионалистът“. Емоционален момент беше и милият поздрав на сина на Динко и Даниела – Борис, който разчувства гостите с песента на Ерик Клептън „Wonderful Tonight“.

Специално за младоженците на сцената се качиха квартет Дестини, джаз легендата Васил Петров, Мария Елена Инфантино, Кристина Димитрова и Фенси Бенд.

Динко досега само веднъж е сключвал граждански брак. Той е с Нели – майката на първородните му деца Димитър и Георги, които получиха солидно образование в Кеймбридж. С всички останали милионерът е живял на семейни начала, имал е наследници от тях, но не се е решавал да им поиска ръката. Втората му изгора – Росица, дълги години работи в бургаската полиция, в отдел "Човешки ресурси“.

По времето, когато видният масон ген. Красимир Петров е шеф на "Гранична полиция“, тя се мести на работа в София. От нея строителният предприемач има дъщеря Александра, която е архитект в Англия. Връзката на Динев с красивата блондинка Соня от Благоевград продължава цели 7 години – от 2002 до 2009-а. От нея той има две деца. Двамата със Соня се разделят през лятото на 2009-а.

Година по-рано Динев се запознава с плеймейтката Мария Цветкова, която пристига на яхтеното му пристанище в Свети Влас за снимки на конкурс за красота. Фотосесията е на яхтата на братя Диневи. Двамата изживяват бурен романс, Мария е отрупвана с подаръци, сред които яхта и пръстен със скъп диамант. През 2010-а тя ражда син, когото Динко кръщава на брат си Йордан.

До сватба обаче отново не се стига. През 2012 г., малко след традиционния купон по случай 3 март в хотел "Мираж“, който братята сега смятат да събарят, двамата се разделят. Днес тя е фолкпевица. Богаташът се връща при Соня, но за кратко.

Тогава в живота на предприемача се появява Даниела Неделчева. Тя е красива, сексапилна, втора подгласничка в конкурса "Мис България 2013“. Когато двамата се запознават, хубавицата е на 24 години. Родена е в Бургас, завършила е езикова гимназия. Красотата е наследила от майка си – Иванка Димова от Камено.

Любопитна подробност е, че баща ѝ също се казва Динко. Той е собственик на автосервиз "Гунчев“ и дълги години обслужва колите на концерна "Хюндай“. Даниела не блести само с красота. Тя има две бакалавърски степени – "Дизайн“ и "Бизнес администрация“, и вече сериозно е навлязла в бизнеса на братя Диневи, като се занимава с организирането на културни и спортни събития в курорта Свети Влас.

От Даниела брат Динев има син – Борис, който е само на 4 години. Още преди сватбата тя прие фамилното име Динева. Компанията, която младоженецът и брат му Йордан създадоха, тази година чества 35-и рожден ден. Динко догодина ще стане на 60 години, припомня HotNews.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 48 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    136 0 Отговор
    Мутропародия !

    Коментиран от #21

  • 2 Софийски

    92 33 Отговор
    Смехория в Лила ;)
    Пари бол интелект нула, типични представители на новия двуграмов елит на България. Липсва лорда стилист и мутропрофанова. Вива раша, наздраве. От тези цървули трябва да се почне да се чисти до трето коляно.

    Коментиран от #32

  • 3 Завистлив

    74 0 Отговор
    .. а къде е прокуратурята която удари другите ?

    Коментиран от #8

  • 4 Бегай

    81 1 Отговор
    С една дума - БОКЛУЦИ!
  • 5 Дърти

    105 1 Отговор
    селяндури се стъкмили с костюми , женят се по 99 пъти , пируват и пилеят народни пари ! Отврат !
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ⚒️⚒️⚒️⚒️

    77 1 Отговор
    И, какво го интересува българина за някой, целят му любовен живот и това е нищо друго. Същата, работа като Благо известен с жени, и деца, но не и с футбол
  • 8 Помага на

    49 2 Отговор

    До коментар #3 от "Завистлив":

    Тези докато не чуем,че са ги гръмнали в даден момент.
  • 9 Панаири

    75 1 Отговор
    ДС кумува , дъртю с лилав костюм и ръка в джоба , можеше и косата си да боядиса в лила !
  • 10 бай Иван

    51 1 Отговор
    Да видим кога ще се разведат???
  • 11 Име

    43 1 Отговор
    Тъпунгери!
  • 12 Каква

    52 1 Отговор
    хармония само - баща ѝ Динко , тя , с прическа на Баба Яга , се бракува с Динко....

    Коментиран от #25

  • 13 Отвратителна

    49 1 Отговор
    трагикомедия !
  • 14 колко трогателно

    67 1 Отговор
    “строителен предприемач “ колко ми е смешно само това определение но така е мафията обича такива титли да им лепят подмазващите им се журналисти…
  • 15 Лост

    52 1 Отговор
    А къде е Ирина Флорин да изпее-"Аз съм просто цвят лилав, бита съм,бита съм!".

    Коментиран от #23

  • 16 Ма таз статиа ма уби

    27 1 Отговор
    Ко го интересува ся таз за кой женкар са Умъжва.Да кажат кога Диню шъ избаца ощи идно чаве на некоя сикритарка.И тъй ши гу утнесе пт таз на снимката кат бръмбар сламка
  • 17 БеГемот

    42 0 Отговор
    Елит ,та дрънка...на лилаву!
  • 18 Тома

    19 0 Отговор
    Три пъти ни нахраниха пет пъти ни е....ха ако ни поканят пак ще отидем
  • 19 А морето беше държавно

    35 1 Отговор
    Данъчни и икономическа има ли поканени?
  • 20 Ученика

    13 0 Отговор
    А катонса толкова богати могат ли да спрат астероид да не падне на Земята...
  • 21 Стоичков, Вачкова и подобни мекерета.

    31 1 Отговор

    До коментар #1 от "Някой си":

    Лъсват им задниците на всички БГ "кумири".
    Това не са хора. Шефът на Минстрой, демек бизнесът на Мултигруп. Мафия.

    Коментиран от #24, #26

  • 22 Парвенюшки работи

    25 0 Отговор
    В крайна сметка, колко жени и деца е има и има този? Не можахме да ги преброим, може би децата са 7, а жените един Господ знае- коя законна, коя не.
  • 23 Доносян Назарян

    16 1 Отговор

    До коментар #15 от "Лост":

    А агент Димитър, бивш лбовник на Флорин, дали е бил? След два месеца прави 80 лазарника дъртият доносник, сънародник на "големия"юрист Рая
  • 24 бакалин

    18 1 Отговор

    До коментар #21 от "Стоичков, Вачкова и подобни мекерета.":

    Стоичков на кого е оставил бакалията? Нали сега е бакалин, рекламира сирене, яйца, луканки,кашкавал.
  • 25 Джо

    8 0 Отговор

    До коментар #12 от "Каква":

    А кой от динковците е по-дърт? Да не му вика тате,не по погрешка🤔
  • 26 Някой си

    10 2 Отговор

    До коментар #21 от "Стоичков, Вачкова и подобни мекерета.":

    Може да ти падне шапката , ако разбереш на кого Динко Динев пере парите !
  • 27 Чак да ми падне шапката

    8 0 Отговор
    Леко пръц
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 баста,

    6 1 Отговор
    Братя Диневи са едни от крадците на криминалния преход.Гостите им-блюдолизци.
  • 31 Джон

    0 0 Отговор
    На ви комунистическа култура, селяни, плебеи, пролетариат, плебс, селтаци, селинджъри, простолюдие
  • 32 Джон

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Софийски":

    Тея цървули ни управляват от 80 години и се множат, а ние се стопихме. НРБ е по-силна от всякога