24 Август, 2024 13:22 4 923 12

Появиха се нови евентуални наследници на Ален Делон

  • ален делон-
  • наследници-
  • ари булон

Това са децата на фотографа Ари Булон, който твърдял, че е син на актьора, но не е бил признат

Появиха се нови евентуални наследници на Ален Делон - 1
Снимкa: Shutterstock

Броени дни след кончината на легендарния френски актьор Ален Делон, наследството на секс символа отново излезе на преден план.

Френското списание Voici припомня, че Делон беше уредил как ще се разпредели богатството му между трите му деца, но пропуска факта, че има вече починал незаконен син, чиито деца не смятат да пропуснат възможността да се докопат до милионите на дядо си.

Напускайки този свят, Ален Делон оставя след себе си огромно наследство, оценявано на около 150 милиона евро. Преди смъртта си той вече е решил проблемите с наследяването, давайки предимство на дъщеря си Анушка, която беше негова любимка. Преференциално отношение, към което явно са се приспособили двамата ѝ братя, които нямат никакво намерение да го оспорват. "Сестра ми има 50% от цялото богатство на баща ми, брат ми и аз имаме 25%, установено е“, разкри Антони Делон още през януари, когато между трите деца на Делон бушуваше война. За щастие, те успяха да намерят общ език малко преди баща да си отиде.

Само един елемент може да попречи на наследството на Ален Делон: Ари Булон, който винаги е твърдял, че е негов син. Делон никога не признава Ари, въпреки поразителната прилика между двамата. Починал през май 2023 г., фотографът никога не спечели делото си в съда и следователно няма право на наследството на актьора.

Но случаят не е приключен! Дъщерята на Ари - Бланш официално поиска от съдилищата в Женева да вземат ДНК на Ален Делон. Брат ѝ Шарл пък заведе дело по признаване на бащинството на Делон във Франция.

Voici обяснява какви възможности стоят пред Бланш и Шарл. Първоначално ДНК може да бъде взето от Антони, Анушка или Ален-Фабиен, едно от трите деца на Ален Делон. "Но те имат право да откажат и това няма да се счита за признание“, уточнява обаче пред журналистът Бернар Паскуито, автор на книгата Alain Delon: une vie aux aguets, която ще бъде публикувана през септември. Друго решение би било ексхумацията на тялото на Ален Делон, както беше направено с Ив Монтан през 1997 г. Във всеки случай, ако един ден Ари Булон наистина бъде признат за син на актьора, наследството на последния неизбежно ще бъде засегнато, пише varna24.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христо

    30 7 Отговор
    Ари наистина приличаше поразително на Ален Делон, майката на Делон го взима още от малък и го отглежда основно тя.
    Отказът на Ален Делон да го признае е съсипваща за момчето, отразява се на целия му живот и смъртта му.

    Добре е това да се изчисти сега и ако е син на Делон, децата му да бъдат подкрепени.

    Коментиран от #9

  • 2 Спецназ

    34 4 Отговор
    ДНК теста няма грешка.

    Какво значи законен, незаконен, признат, непризнат, обичан, необичан ухаещ хубаво или с миризливи крака,

    ЩОМ ти носи ДНК- то ти е СИН/ДЪЩЕРЯ и ти е НАСЛЕДНИК!!

    ФАКТ!!!

    Коментиран от #5, #10

  • 3 Гориил

    21 2 Отговор
    Ален Делон можеше да бъде по-точен, отговорен и организиран, когато беше с бистър ум и солидна памет.

    Коментиран от #6

  • 4 Без име

    29 3 Отговор
    Трябва,всеки е длъжен да отговаря за действията си!Няма незаконен,има ДНК.
  • 5 999

    36 3 Отговор

    До коментар #2 от "Спецназ":

    Ако Ален Делон имаше дългове едвали щяха да имат претенции за наследници...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тоя е бил

    7 16 Отговор
    Егати ръгача като мъж и човек нула
  • 8 ами,

    19 1 Отговор
    Синът на Ален Делон,Антън също има извънбрачна дъщеря /явно не я признал щом е отказал да и даде фамилията си/,а тя най-много прилича на дядо си даже повече от собствените му деца.Казва се Алисън Льо Бордж.Била е модел.На едни снимки фотографът, щом вижда Алисън, каза изненадано: “О, Боже! Ако само Ален Делон беше жена, щеше да изглежда точно като теб!” Но тя не бърза говори за роднинската си връзка с Ален Делон на всяка крачка по времето, когато е на върха на славата си.Дядо и я е виждал когато е била на 11 години и остава поразен от огромната прилика помежду им.
  • 9 Сила

    20 0 Отговор

    До коментар #1 от "Христо":

    Верно поразително ......!!!! Майката на Ален Делон го осинови защото знаеше , че и е внук и се скара със сина си заради това момче !

    Коментиран от #11

  • 10 Христо

    17 2 Отговор

    До коментар #2 от "Спецназ":

    Така е. В днешно време е лесно да се докаже кой е бащата и е безобразие, че все още се допуска деца да остават с "баща неизвестен". Голяма травма за милиони деца.

    Безобразие е и, че държавите допускат с това и да се злоупотребява, за да се плащат от обществени средства издръжки на жената и детето, вместо да плаща бащата.
    Освен огромният разход от обите ни средства, това поощрява раждаемост на маргинални или асоциални или нискобразовани родители.

    Пари за децата държавата трябва да дава повече от сега - но чрез институции за развитие на децата - безплатни учебници и книги, безплатни ясли и градии, безплатни кръжоци, клубове по интереси, спорт и пр.
  • 11 999

    5 1 Отговор

    До коментар #9 от "Сила":

    При осиновяване те имат право на наследството от бабата- майката на Ален Делон.
  • 12 Гост

    6 4 Отговор
    Сега ще почне война за пари . А тоя се раздавал и правил деца .