25 Август, 2024 14:56 6 865 24

Мъжът на Мария Илиева иска да й вземе детето

  • мария илиева-
  • александър междуречки-
  • дете-
  • попечителство

Междуречки бил решил на всяка цена да получи пълното попечителство

От близкото обкръжение на Мария Илиева издават, че се подготвя за жестока и грозна война в съда. Тези дни се понесе мълвата, че изпълнителката се е разделила с житейския си партньор Александър Междуречки, който уж щеше да сключи брак с нея, но си остана само с голите думи. Той бил твърдо решен да вземе дъщеря си София, която певицата му роди преди 3 години и се готвел да докаже в съда, че тя е лоша майка, пише "Уикенд".

Междуречки е изоставил Илиева още преди няколко месеца, като никой не знае официалната причина за раздялата. Упорито се говори обаче, че става дума за банална изневяра. Не е ясно дали наследникът на бившия софийски кмет Петър Междуречки има доказателства, че майката на неговото дете не му е била вярна, но това щяла да бъде тезата му пред съда. Раздялата на певицата и бизнесмена е доста озадачаваща, тъй като тя не спираше да твърди в свои интервюта, че той е мъжът на живота ѝ.

Мария прекара доста време в дома си в майчинство, след като роди малката Софи през юни 2021 г. Миналата година обаче тя се завърна към активната си работа като певица, направи голямо турне в страната, а тази година обяви и нова серия концерти, като пя и зад граница. Логично, тя няма възможност да е непрекъснато с децата си – Александър и София, което е добре дошло за адвокатите на вече бившия ѝ мъж. Те смятали да докажат, че майката няма възможност да полага достатъчно добри грижи за своите наследници, а никой не знае какво прави по хотелските стаи, когато я няма вкъщи.

Известно е, че певицата пътува с група музиканти, които са мъже. Най-вероятно Междуречки ще се опита да лансира тезата, че му е сложила рога с някой от тях. Предвид клюките около нейното минало, едва ли ще му бъде трудно. Известни са скандалите с бившите любовници на Мария. Наскоро актьорът Иво Аръков направи красноречив намек, че тя е поръчала да го пребият, след като преди години се разделил с нея заради бившата си приятелка Мика Стоичкова.

Популярна е и авантюрата ѝ с рапъра Наско Колев, когото прелъсти още докато беше тийнейджър - участник в предаването на Нова тв „Х Фактор“, където певицата беше в журито. След раздялата им тя съсипа кариерата му на сцената. Има клюки, че звездата е била любовница на хора като Васил Божков и Красен Кралев, говори се даже, че е деляла постеля с друга жена – бивша участничка в „Х фактор”, която потънала в забвение и ѝ се наложило да напусне страната ни, след като спряла да задоволява креватните нужди на госпожата.

Дали всичко това е истина, или става въпрос единствено за злобни клюки, родени в главите на завистници, не е ясно. Със сигурност обаче всички тези слухове ще имат тежест, когато един ден звездата се изправи в съда, за да се бори за детето си.

А Междуречки бил решил на всяка цена да получи пълното попечителство, така че няма да жали нито средства, нито сили, нито пикантни истории в тази война.

Семейството на младия татко било прекратило всякакви отношения с майката на детето му. Говори се, че свекървата Таня и без това не е била във възторг, че синът ѝ спи с певицата, за която се разказват толкова много скандални истории, а на всичкото отгоре има по-голямо дете от друг мъж – 6-годишният ѝ син Александър, плод на краткотрайната ѝ авантюра с младока Георги Михайлов, който се раздели със звездата още преди раждането на детето. Жената преглътнала всичко заради своята внучка София, но когато синът ѝ скъсал с Илиева, отрязала всякаква комуникация и с нея, и с нейната майка – големия диригент Ваня Монева.

Бащата на Мария – концертмайсторът Красимир Илиев, почина още преди 12 години. Бащата на Междуречки също е покойник отдавна, но като бивш софийски кмет семейството му има достатъчно връзки в съда, за да може да се бори с певицата, която тази есен за втори пореден път ще бъде ментор в шоуто на bTV „Гласът на България".

Една от двете сестри на Александър Междуречки – Надежда, е адвокат по граждански дела, което само по себе си означава, че той има на какво и на кого да разчита в съдебната зала. Самият той е бизнесмен и разполага с достатъчно средства, за да може да си позволи най-добрите юристи, които да застанат зад гърба му.

На какво ще разчита Мария Илиева? При такива дела майките обикновено са с предимство пред бащите, но в нейния случай клюките за разюздания ѝ живот, макар и отнасящи се до миналото ѝ, със сигурност ще повлияят негативно. Тя, също като вече бившия си мъж, разполага с добра финансова основа, върху която да стъпи, както и с влиятелни приятели с пари, така че борбата ще е безмилостно жестока, а лошото е, че потърпевша от нея ще е самата дъщеря на звездата – 3-годишната София, а вероятно и братчето ѝ Александър. Самата Мария е дете на разведени родители. Майка ѝ се развежда с баща ѝ още преди бъдещата певица да е тръгнала на училище.

Преди миналогодишното турне на Илиева отношенията с бащата на дъщеря ѝ изглеждаха идеални. Той не се отделяше от нея, придружаваше я по участия и интервюта в медиите, по концерти и официални събития на нейни близки от средите на шоубизнеса, ходеше и на нейните участия, докато те все още бяха достатъчно малко, за да не нарушават неговия личен работен график. Случваше се двойката да води със себе си и двете деца, понякога – дори с детска количка за малката София.

Въпреки това Александър нито веднъж не се появи до жена си пред тв камера или фотообектив. Певицата старателно отказваше всякакви предложения за общи участия с него и молеше фотографите по светските събития да не го снимат, защото не харесвал публичността.

Единствената му снимка, която може да бъде открита в публичното пространство, е от 2013 година. От тогава до сега Александър много се е променил и едва ли някой би го познал, ако се ръководи от този кадър.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стамболов

    31 13 Отговор
    По принцип децата на комунистическата номенклатура са боклуци като родителите си. Както е казал Господ Иисус Христос "доброто дърво дава добри плодове".
  • 2 Тая стара мома

    26 7 Отговор
    с такъв зор прихвана, сега ще се влачи по съдилища.
  • 3 Баща меу беше върл комуняга

    30 9 Отговор
    Колеше и бесеше в София като кмет при бай Тошо.
  • 4 Да го взима!

    18 4 Отговор
    ДругИ ще и направиМЕ!
  • 5 Анонимен

    32 3 Отговор
    "иска да й вземе детето" Това дете само нейно ли е ?
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Колко невероятно, неочаквано

    32 3 Отговор
    Тя си е известна с подобни постъпки.
  • 8 ???

    23 3 Отговор
    Че това дете да не е само нейно?
  • 9 Тази

    37 4 Отговор
    наистина не е добре с главата,
    много е злобна, и завистлива. Не харесва по-младите си колеги от женски род, женска завист.
  • 10 Аман

    22 1 Отговор
    Банална изневяра? В смисъл, че не е била пълна програма?
  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    19 5 Отговор
    Как се казваше кмета дето продаде водата от язовир искър и имахма режим на вода????

    Коментиран от #16

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Гунчо

    25 3 Отговор
    Тоя не е ли знаял, че булката предпочита ярешко?

    Коментиран от #18

  • 16 ДемокраД

    10 0 Отговор

    До коментар #11 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Янчулев
  • 17 незнайко

    5 1 Отговор
    Ако е все още с брада това не говори добре за него ! Знаем кои носят бради по принцип .
  • 18 Ми и той яре

    15 2 Отговор

    До коментар #15 от "Гунчо":

    5 години по-млад от нея и да му се чудиш какво му хареса на тоя дърт дакел, че и с ремарке. Па наша Мара си въобразила, че е хванала златното птиче, ама сега всичко ще се обърне срещу нея. Тя и първото си дете още като бебе го мъкнеше по концертите и се хвалеше, ама социалните се правеха на глухи и слепи.
  • 19 Факт

    1 2 Отговор
    Тук всички клюки имат един автор!
  • 20 Пурко

    15 1 Отговор
    Така е съдбата на вдички кифли, златотърсачки, миски, певачки и други. 1-2 год непрекъснато хвалене по медиите колко са щастливи, как това е мъжът на мечтите им и после... Ама бият ме, искат да ми вземат детето, останах на улицата и пр. Все едно и също. Та и тая пишман певица и тя... Ами на никой не му пука, да спрат да занимават хората с проблемите си
  • 21 Оффф

    5 0 Отговор
    Вено, Вено. Нямаш ли си друга работа, освен с хорските проблеми да се лигавиш. Или простотии за секс и порно или в помията. Що за жена си, що за човек си ма?
  • 22 Никога

    1 1 Отговор
    не се отнема малко дете от МАЙКА.

    Коментиран от #23, #24

  • 23 Да, но само ако е МАЙКА

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "Никога":

    За тая разюзданата не знам. Има да ги влачи от един баща на втори, трети, пети.
  • 24 абе,

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "Никога":

    Така е,да е мислил когато се е хванал с нея,че и дете и направил.(Славата) и е общестена тайна.Явно и на него нещо не му е наред та се обвързал с жена многоупотребявана и по-възрастна.