6 Септември, 2024 12:26 1 839 8

Рийз Уидърспун се разходи с новото си гадже из Ню Йорк (СНИМКИ)

  • рийз уидърспун-
  • гадже-
  • ново гадже-
  • партньор-
  • връзка-
  • актриса

Новият партньор на актрисата е финансист от Германия

Рийз Уидърспун се разходи с новото си гадже из Ню Йорк (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Рийз Уидърспун и Оливър Хаарман бяха забелязани да се държат за ръце за първи път от началото на връзката им, за която светските издания говорят от известно време.

Звездата от филма “Професия блондинка” и германският финансист, които предизвикаха слухове за връзката си през юли, потвърдиха своите отношения, докато се разхождаха из Ню Йорк в сряда.

48-годишната Уидърспун и 57-годишният Хаарман бяха заснети да излизат от хотел и да се отправят към джип, докато актрисата държеше ръката на своя кавалер. Звездата, която бе заложила на изчистен стил - черна рокля и черни обувки на токчета, изглеждаше в добро настроение по време на разходката.

Що се отнася до финансиста Хаарман, той беше облечен с блейзър в тъмносин цвят, синя риза с копчета, панталон в цвят каки и кафяви обувки.

През уикенда двойката пристигна в Голямата ябълка заедно с 20-годишния син на Уидърспун, Дийкън, когото тя роди на първия си съпруг Райън Филип, и 11-годишния си син Тенеси, когото тя посрещна с втория си съпруг Джим Тот.

Уитърспун и Филип, които бяха женени от 1999 до 2008 г., имат и 24-годишна дъщеря Ава.

Актрисата и бизнесменът бяха свързани за първи път романтично през юли, когато бяха заснети на вечеря в L’Artusi в Уест Вилидж. По онова време източници на Daily Mail съобщиха, че Уидърспун и Хаарман са прекарали целия уикенд заедно и се срещат тайно от месеци.

Друг вътрешен източник обаче заяви пред People, че те са просто приятели, а филмовата звезда “не бърза с нещата, когато става въпрос за запознанства”. "Тя му се наслаждава, но не иска да се фокусира твърде много върху това. Заета е с работата и децата си. Това са най-големите ѝ приоритети.”

Въпреки че миналата година се говореше, че Уидърспун се среща с Кевин Костнър, тя не е оповестявала своите връзки публично, откакто финализира развода си с Тот през август 2023 г. Бившата двойка се раздели през март 2023 г. след 12-годишен брак.

Оливър Хаарман също има един брак зад гърба си, както и двама сина.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Въй

    5 3 Отговор
    Значи си е намерила чичко паричко.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 попара

    9 0 Отговор
    На сакото вече блейзър ли му казват?Светло-бежов е панталонът му,а не каки и батки.

    Коментиран от #6

  • 5 Шит хепънс

    5 5 Отговор
    Изпръдел дрътак с овехтела
  • 6 Бат Ваню

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "попара":

    Важното е, че ризата е с копчета
  • 7 Мичито от село

    4 0 Отговор
    Какво ни интересува това, а колана, дето му държи панталона, чие произведение на изкуството е. Притесних се от липсата на тази важна информация. Факти, моля, не стресирате изгладнялата за сензации аудитория! И БЛАГОДАРЯ за ценната информация, сега спокойно ще изчакам пенсията на 9-ти септември, нищо че два дни ще карам на вода, защото предишната я получих на 7-ми август и малко ми се нарушиха разчетите. Но нищо, поздрави за информатора, за Рийз и най-вече за банкера.
  • 8 И тая ходи с дядо си

    1 2 Отговор
    Толкова ли няма свестни младоци останали в Холивуд?