13 Септември, 2024 08:09 2 001 14

Освалдо Риос тренира във фитнеса с българка (СНИМКА)

  • освалдо риос-
  • фитнес-
  • българка-
  • елка владова

„Цвети с пуерториканския актьор, певец, модел, продуцент Освалдо Риос в най-посещаваната фитнес зала на Санто Доминго!", написа бившата шефка на митниците Елка Владова

Легендарният секссимвол от латиноамериканските сапунени сериали Освалдо Риос тренира във фитнеса с българка. Това се похвали в социалните мрежи бившата шефка на митниците Елка Владова.

Тя публикува във Фейсбук профила си снимка на дъщеря си и Риос:

„Цвети с пуерториканския актьор, певец, модел, продуцент Освалдо Риос в най-посещаваната фитнес зала на Санто Доминго! Освалдо Риос е много популярен с ТВ новелите: „Вдовицата в бяло“ и „Касандра“! Беше на посещение в България! Секссимвол на 90-те, когато Цветелина ходеше в начална детска градина“, написа към фотото Елка Владова. „Ооо, помним го! Всички бяхме влюбени в него, а той освен красив беше и къдрав! Поздрави на това крехко цвете, Цвети“, коментира нейна приятелка.

Точно през 90-те, когато бе на върха на славата си, Освалдо Риос имаше кратка любовна връзка с известна българка – оперната певица Весела Нейнски. И до днес за нея се носят легенди, но повечето примата отрича. Един от най-незабравимите им моменти е, когато той ѝ купува 1500 рози, с които застила пътя ѝ за рождения ѝ ден. „Той е един наистина прекрасен мъж, достоен, красив и успял, но в никакъв случай не е най-голямата ми любов. Всички тези писания по жълтите медии, че видите ли, съм самотна, защото чакам Освалдо пак да ми обърне внимание, са смехотворни. С него сме имали връзка няколко месеца“, казва дъщерята на големия композитор проф. Георги Костов.

Двамата продължават да общуват чрез социалните мрежи, като преди 2 г. тя му честити раждането на първото внуче Лу, пише "Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БгТопИдиот🇧🇬

    14 3 Отговор
    Какво тренират :грЕбане ли?
  • 2 Хубава жена

    10 5 Отговор
    И на 60+ пак е хубав и поддържан мъж.

    Коментиран от #10

  • 3 Елка

    8 0 Отговор
    Само кожата му останала.
  • 4 Аоаоаоалооо

    17 1 Отговор
    Разказ по картинка за 2 секунди снимка! Освен с очилатото грозно девойче пратено Том с крадените от нас държавни пари от майка му, се е снимал с който пожелае от фитнеса. Некст!
  • 5 така

    11 1 Отговор
    Пак провинциални, български комплекси, особено на мамата. Лошото, че ставаме все по-комплексирани, даже надминаваме основателите и владетели на света-македонците. Това показва, че сме една семка.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Риос е жалък

    10 1 Отговор
    Колко е "прекрасен" може само бившите му съпруги да кажат, който са били пребивани от него. Риос дори е лежал ефективно в затвора след пореден побой над съпругата си.
  • 8 Гошо от Почивка

    7 0 Отговор
    Очиларката Цвети на мама - бивша шефка на митниците и зависима от кръга на Алексей Петров Елка Владова с какви пари живее в Доминикана.
    Какво прави там, на почивка ли е или пребивава там за постоянно? Колко хиляди Доминикански песос и е заплатата ? Какво работи ? Знае ли испански или само мяка на опростачен английски ?
    Това са журналистические въпроси на които трябва да се обърнете внимание!

    Коментиран от #12

  • 9 Следовател митници Свиленград

    5 0 Отговор
    В коя част на Санто Доминго и се намира квартирата на Цвети, в Североизточния квадрант на града ли е ? Под наем ли живее или в собствено жилище ?
  • 10 инфлация

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Хубава жена":

    Дядка.
  • 11 Ксс

    3 2 Отговор
    Бай Освалдо е легенда !
  • 12 Шефа

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гошо от Почивка":

    Да взима максимум RD$ 20,000 = 589.78 лв , и да работи в някой кол център.
    А майка и да налива и да плаща сметките за квартира, транспорт и храна ,я тя само да си купува по някоя дрешка и розово клинче.
  • 13 НЕРАЗБРАЛ

    3 0 Отговор
    Това нещо като реклама ли е,... ама на какво по-точно, певеца, фитнес залата, очилатото момиче или на оперната певица
  • 14 ъаъааааа

    3 0 Отговор
    Малей туй толкова грозно горския Освалдо, после е отишъл да му пребаят.