17 Септември, 2024 12:29 647 0

Кание Уест изкара на сцената четирите си деца на свое участие в Китай (ВИДЕО)

  • кание уест-
  • рапър-
  • китай-
  • деца-
  • сцена

Децата на Кание излязоха на сцената, а публиката ги посреща с бурни овации

Кание Уест изкара на сцената четирите си деца на свое участие в Китай (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Кание Уест споделя любовта си към музиката с Норт Уест и много пъти я е извеждал на сцената, но останалите му деца от Ким Кардашиян също започват да следват стъпките му.

В неделя, 15 септември, рапърът, който сега се нарича Йе, доведе четирите си деца - Сейнт, 8, Псалм, 5, Норт, 11, и Чикаго, 6, на сцена на неговото парти за албума му Vultures 2 на спортния стадион Wuyuan River в Хайнан, Китай. Местните медии предават, че посещението и изпълнението на Кание са повишили икономиката на страната с 52 милиона заради туристите. Само в първите няколко минути от пускането на билетите в продажба, вече са били продадени 42 хиляди пропуска за шоуто.

Във видеоклип, споделен в социалната мрежа X, Кание изведе децата си на осветената в червено и мъглива сцена за изпълнението му на парчето "Everybody." Те излязоха на сцената, държейки се за ръце, преди да помахат на тълпата и да потанцуват на фона на музиката.

Въпреки че е твърде рано, за да се знае със сигурност, изглежда, че Кание и Кардашиян имат семейство, пълно с артисти. Норт направи своя рап дебют през февруари 2024 г., след като излезе на сцената през 2020 г. по време на Седмицата на модата в Париж. Наследницата на Кание се представи добре и тя стана един от най-младите изпълнители в класацията на Billboard's Hot 100.

Но Норт не е единствената, който проявява интерес към шоубизнеса. По-рано този месец Ким обяви, че е сключила "ексклузивен договор" с 8-годишния Сейнт, като му позволява да стане YouTuber. Майката на 4 деца насърчи своите 360 милиона последователи в IG да го последват, споделяйки снимки от договора. Той вече има 17,9 хиляди последователи.

Що се отнася до останалите деца, другата им дъщеря Чикаго винаги се появява в TikTok акаунта на Ким и Норт, изглеждайки повече от комфортно пред камерата. Малкият Псалм е само 5, но се вижда, че не се плаши от сцената и светлините на прожекторите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА