12 Октомври, 2024 00:30 468 6

Мъж иска секс с мумия, настоява да увие жена си

  • секс-
  • мумия-
  • фетиш-
  • bdsm

Загрижена за сексуалните фантазии на съпруга си жена се обърна към експерта по връзките Дейрдре Сандърс

Мъж иска секс с мумия, настоява да увие жена си - 1
Снимкa: Shutterstock

29-годишна домакиня каза, че е научила за странния фетиш на мъжа си, който желаел да прави секс с... мумия, пише The Sun.

„Той се опитва да ме успокои, казвайки, че няма да ме нарани, но иска да ме увие и обездвижи, за да мога да стана перфектната секс играчка за него“, каза тя.

Жената признава, че желанията на съпруга ѝ я плашат. Тя съжалява, че не е разбрала за страстите му преди сватбата. И попита Сандърс дали има начин да един мъж да промени сексуалните си предпочитания. Секс експертът отговори, че никой не е длъжен да прави секс, освен ако не се чувства напълно комфортно. Според нея не трябва да се поддавате на капризите на съпруга си само в името на неговото спокойствие и удовлетворение.

„Мумифицирането попада в сферата на BDSM и за тези, които се занимават с него, привлекателността е в изследването на границите, доверието и подчинението. Но без пълното съгласие на всички участници в акта това не може да стане”, обясни секс експертът. Тя също така препоръча на жената да говори открито със съпруга си за дискомфорта си и да реши дали е готова да продължи да търпи неговите фетиши.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фактор

    0 2 Отговор
    Несъстоятелен!
  • 2 Много

    1 1 Отговор
    Гадна и никак невъзбуждаща статия! Постарай се повече вбъдеще!
  • 3 Най

    1 1 Отговор
    Верно е обладан от зъл дух на жена. Предполагам принесена в жертва като е била мумифицирана жива. Трябва му друг специалист , не психолог !
  • 4 Да взима моята

    1 2 Отговор
    Мумия е без опаковане.
  • 5 Aлфа Вълкът

    0 1 Отговор
    Да му пусне майка си и проблемът е решен. 🤷🏻‍♂️
  • 6 гост

    1 1 Отговор
    Ми то аз напоследък само с е такива правя секс де не помръдват и сантиметър от мързел.