Last news in Fakti

27 Ноември, 2012 09:32 1 199 3

Румен Христов, зам-председател на СДС: БСП е нашият основен опонент

  • сдс-
  • бсп-
  • герб-
  • румен христов
Румен Христов, зам-председател на СДС: БСП е нашият основен опонент - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за да насърчава конструктивни дебати.

Атаките срещу това ръководство на СДС започнаха още на 15 юли и продължиха до вчера. Това е недопустимо, заяви в студиото на "Денят започва" по БНТ заместник-председателят на синята партия Румен Христов по повод решението от Съюза на демократичните сили да бъдат изключени Мартин Димитров, Ваньо Шарков и Димо Гяуров.

Той допълни, че когато народните представители работят срещу своята партия, когато знакова фигура вдясно като Петър Стоянов бива подкрепена по неясен начин, когато не слизат от медиите и постоянно обясняват, че Съюзът на демократичните сили няма да влезе в следващия парламент, Националният съвет трябва да вземе крайно решение.

Запитан дали е възможна коалиция с ГЕРБ, Христов заяви, че в този парламент категорично такава няма да има. И допълни, че на същия Национален съвет, който вчера гласува изключването на тримата депутати от партията, са взели решение да участват в дебата за бюджета и ще гласуват против, защото този бюджет изземва от средния и малкия бизнес, а не помага за неговото развитие.

"Ние сме опозиция на политическа партия ГЕРБ в този парламент. За следващия не искам да гадая, но отсега мога да кажа, че коалиция с БСП няма да правим - това е нашият основен опонент" - обобщи Христов.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 yellow

    1 3 Отговор
    на вас не ви трябва опонент - вие отдавна умряхте
  • 2 Христо Ковачев

    0 1 Отговор
    РУМЕНЕ БСП Е ВАШИЯ ЕДИНСТВЕН ПРИЯТЕЛ НЕ СТЕГА ЧЕ ВИ СЪЗДАДОХА НА ВРЕМЕТО А НА ВСИЧКО ОТГОРЕ ВИ ТЪРПЯТ 23 ГОДИНИ ,ОБАЧЕ МНОГО БЪРЗО КЛЕКНАХТЕ НА ГЕНЕРАЛА ЗА ПАРИЧКИ

    Коментиран от #3

  • 3 БУМЕР КАМОР

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Христо Ковачев":

    i ti si pristanal na Stanishev ama si traesh