"Демократична България": Оставка на лъжеца Борисов!

20 Май, 2018 15:58
34 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 5264
Автор: Константин Карагьозов

Обединението "Демократична България" призова българските граждани, всички партии от демократичната общност, както и всички граждански организации да се включат в национален протест на 22.05.2018 г. (вторник) от 18:30 ч. пред Министерски Съвет.

Целта на акцията е да бъде спрян рестартът на корупционния проект АЕЦ „Белене”.

"Възобновяването на този опасен, икономически несъстоятелен, технологично остарял проект, е пагубен за българските геополитически, финансови и екологични интереси. Това е завой към Кремъл и рестарт на краденето", категорични са от "Демократична България".

Ето и целият призив на ДБ:

Демократична България призовава българските граждани, всички партии от демократичната общност и граждански организации на национален протест на 22.05.2018 г. /вторник/ от 18:30 ч. пред Министерски Съвет, за да спрем рестарта на корупционен проект АЕЦ „Белене”.

Възобновяването на този опасен, икономически несъстоятелен, технологично остарял проект, е пагубен за българските геополитически, финансови и екологични интереси.

Това е завой към Кремъл и рестарт на краденето.

АЕЦ „Белене” е измама спрямо българските избиратели и представлява драстично отклонение от европейския път и опит енергийната зависимост на България от Русия да бъде невъзможна за преодоляване през следващите десетилетия.

С действията си Борисов излъга своите избиратели, доказа че играе двойна игра в българската политика, скрепяваща управляващата коалиция и доказва задкулисни отношения с виновните за прахосването и кражбата на милиарди левове, като реално изпълнява предизборните обещания на БСП.

Оставка на лъжеца Борисов!