21 Август, 2016 10:22 1 231 0

Последна надежда за още медали от българите в Рио

  • медали-
  • гимнастичките-
  • борците-
  • рио-
  • игрите

В последният ден на Олимпиадата не пропускайте борбата и художествената гимнастика

Олимпийските игри в Рио са пред своя епичен край. Изгледахме куп разнообразни спортове, станахме свидетели на скадали, изненади и таяхме тайни надежди за едно достойно представяне от родните състезатели. Не може да кажем, че очакванията съвсем се оправдаха, но двата ни медала частично отмиват срама от неубедителното цялостно представяне на страната ни.

След като снощи Мирела Демирева ни зарадва със среброто в скока на височина, сега в последният ден на Игрите очакваме силни емоции и с мачовете на бореца ни Борислав Новачков и ансамбъла по художествена гимнастика.

Участието на Новачков в категория до 65 кг на свободния стил започва в 14:30 часа, а грациите излизат във финала на многобоя в 17:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА