21 Август, 2016 16:57 1 121 0

Владинова: Усетих подкрепата на цяла България

  • владинова-
  • олимпийски игри-
  • художествена гимнастика-
  • подкрепа

"Сега нека стискаме палци за ансамбъла", призова родната гимнастичка

Владинова: Усетих подкрепата на цяла България - 1
Снимка: bgolympic.org

Невяна Владинова завърши на седмо място в индивидуалния многобой на турнира по художествена гимнастика на Олимпиадата. Родената през 1994 година в Плевен изключително красива грация се представи много силно при дебюта си на олимпийски игри. Тя надскочи себе си и се класира за финала, като бе сред десетте най-добри състезателки.

"За мен беше чест да имам възможността да представя България на Олимпийските игри в Рио! Мисля, че се справих добре. Яд ме е за лентата, но вярвам, че грешките се случват, за да се поучаваме от тях и да ни помогнат за в бъдеще. Въпреки това съм доволна от представянето си", коментира Неви пред официалната страница на БФХГ във "Фейсбук" и сайта на федерацията по художествена гимнастика.

"Едно от най-важните неща за мен е, че усетих подкрепата на цяла България, усетих как всички изживяват този момент с мен. Благодаря на треньорите ми, на г-жа Раева и на цялата федерация. А сега нека стискаме палци за ансамбъла! Те заслужават наистина много!", добави Владинова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА