Last news in Fakti

5 Септември, 2016 20:23 925 0

Тийм се контузи и прати Дел Потро на 1/4-финал

  • тийм-
  • дел потро-
  • 1/4-финал

Хуан Мартин Дел Потро ще играе в четвърфиналната фаза на US Open.

Това стана ясно, след като аржентинецът водеше с 6:3, 3:2 и пробив във втория сет, а съперникът му Доминик Тийм от Австрия се отказа поради проблем с дясното коляно.

Дел Потро, който участва в надпревата с "уайлд кард", достига до четвъртфиналите на турнир от Големия шлем за първи път от 2013 г.  Той направи това в едва второто си участие на подобно състезание след завръщането си на корта след операциите на китката.

За място на полуфиналите Дел Петро ще спори с победителя от срещата между поставения под номер 3 Стан Вавринка и Иля Марченко от Украйна.

"Не ми е приятно да спечеля по този начин. Дано той се възстанови бързо", сподели шампионът от 2009 г. след мача. Бях тъжен, когато трябваше да гледам US Open по телезивия. Сега отново съм тук и вече съм на четвъртфинал. Чувствам се почти у дома в Ню Йорк", допълни Дел Потро, който получава невероятна подкрепа от американската публика.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА