Last news in Fakti

9 Февруари, 2022 17:22 648 0

Алегри: Купата на Италия е цел за Ювентус. В шампионата се целим да изпреварим Аталанта

  • ювентус-
  • масимилиано алегри-
  • купата на италия-
  • сасуоло-
  • 1/4-финал

"Утре в отбора се завръща Бонучи и ще играе от първата минута", обяви треньорът на "бианконерите" преди мача със Сасуоло от турнира за Купата на Италия

Алегри: Купата на Италия е цел за Ювентус. В шампионата се целим да изпреварим Аталанта - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри разкри, че целта пред тима е по-скоро Купата на Италия, а не титлата в Серия "А".

Специалистът говори пред медиите преди утрешната 1/4-финална среща от турнира за Купата на Италия между "бианконерите" и Сасуоло.

"Не ми харесва много да мечтая за титла, освен това Интер има да изиграе още един мач. Нашата цел в шампионата е да изпреварим Аталанта. Купата на Италия е една от нашите цели, но ще се срещнем с разярен отбор.

Утре в отбора се завръща Бонучи и ще играе от първата минута. На вратата ще играе Перин. Бернардески трябва да се присъедини към отбора в петък. Влахович? Трябва да преценя, има възможност да играе Кайо Жорже като титуляр. Той можеше да отиде в Сасуоло, но прецени да остане при нас", каза Алегри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА