Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 19:45 2 289 2

Доминик Тийм похвали сериозно Григор Димитров

  • тийм-
  • димитров-
  • похвала-
  • съперник-
  • australian open

"Винаги е хубаво да играеш с такъв страхотен играч, много приятен човек", заяви австриецът за българския тенисист

Доминик Тийм похвали сериозно Григор Димитров - 1
Снимка: БГНЕС

Следващият съперник на Григор Димитров на Australian Open Доминик Тийм засипа българина със суперлативи, след като стана ясно, че именно той ще е следващият му съперник. Тийм измъкна победата след драматичен мач с Ник Кириос и ще се опита да промени негативния си баланс от 2-3 победи в мачовете с българина.

"Мисля, че той се чувства много добре на малко по-бързи настилки, това е турнирът от Големия шлем с най-бързата настилка, на която съм играл. През 2017-а, когато спечели Финалите на АТР, се срещнахме и там той игра много добре на бързата настилка. Ще се опитам да се възстановя добре. Винаги е хубаво да играеш с такъв страхотен играч, много приятен човек. Щастлив съм и го очаквам с нетърпение мача", допълни Тийм.

Мачът между двамата ще е в неделя, но предстои да стане ясен началният час.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дЕдо

    0 2 Отговор
    Преди години и аз така похвалих моята жена
    точно в деня преди да я........ за първи път.

    Коментиран от #2

  • 2 антрашпиц

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "дЕдо":

    ....и после кво се оказа?