Last news in Fakti

7 Ноември, 2016 15:27 696 0

40 медала за родното таекуондо

  • таекуондо-
  • медали-
  • турнир

Представителите ни със силни изяви на "Hereya open 2016"

40 медала за родното таекуондо - 1

Този уикенд в столичния комплекс „Царско село“ се проведе седмото издание на международния турнир „Hereya Open 2016". Надпреварата беше открита от председателя на БФТ-WTF Слави Бинев, който получи специален плакет от организаторите Станимир Лазаров, Ангел Кирчев и Петър Палазов от клуб Херея, в знак на благодарност.

Повече от 800 таекуондисти от 12 държави премериха сили през двата състезателни дни. Интересно е да се отбележи силното присъствие на иранския национален отбор, в чийто редици имаше състезатели, печелили златни медали от много силни турнири в Европа. Също така в надпреварата се включиха и отбори от Гърция, Израел, Македония, Украйна, Кипър, Италия, Сърбия, Молдова, Словакия. Българските клубове спечелиха над 40 златни медала.

Председателят на БФТаекуондо Слави Бинев каза, че се надява след световното първенство в Канада в средата на месеца, турнирът да стане част от веригата G2. Това ще стане след среща с ръководните фактори от световната таекуондо федерация. Бинев пожела на всички успех, а на тези, които паднат - да се изправят, и да продължат решително напред.

Това състезание беше генерална репетиция преди световното първенство за юноши и девойки, което ще се проведе от 16 до 20 ноември в Бърнаби (Канада).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА