Last news in Fakti

4 Май, 2020 12:37 2 862 2

До края на седмицата очакват страхотни новини за българския футбол

  • футбол-
  • коронавирус

От днес в България е разрешен индивидуалният спорт на открито, но не и отборният

До края на седмицата очакват страхотни новини за българския футбол - 1
Снимка: ПФК Черно море

До края на седмицата футболистите в България би трябвало да получат разрешение за тренировки на по-големи групи от по четири-пет човека. Именно това е най-обсъжнаният вариант в родния футбол, а решаваща роля в дискусията имат медицинските лица и Националният кризисен щаб.

Т.е. ще се процедира по германския модел, който разреши на отборите в Бундеслигата да тренират на групи, но при спазване на строги правила за изследвания, дистанция и други.

Припомняме, че от днес в България е разрешен индивидуалният спорт на открито, но не и отборният. Отварят се плувните басейни, а професионалните тенисисти, колоездачи, и лекоатлети могат да се върнат към обичайния начин на подготовка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мим

    4 0 Отговор
    Е и какво му е толкова страхотното,не се разбира...
  • 2 Ха ха

    2 0 Отговор
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂