Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 23:30 1 288 3

Пол Погба не изключва възможността да играе за друг отбор от Висшата лига

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед

Французинът вече дори може да преговаря със следващия си клуб

Пол Погба не изключва възможността да играе за друг отбор от Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Соченият до скоро за най-добрия халф в света Пол Погба съвсем скоро може да се окаже без клуб, тъй като договорът му с Манчестър Юнайтед изтича и на този етап няма изгледи двете страни да работят по нови условия за продължаване. Британското издание The Telegraph дори публикува новина, че французинът не е изключил възможността да остане във Висшата лига, макар и с друг екип.

Възможностите за това не са много, имайки предвид, че Погба все още е в най-добрите си футболни години, а и статутът му на световен шампион няма да се промени поне до края на настоящата година. Сред потенциалните купувачи са Манчестър Сити, Челси, Ливърпул, Арсенал и Тотнъм,

И все пак нашата оценка е, че централният полузащитник е по-вероятно да се озове в Барселона, Реал Мадрид, ПСЖ или да се завърне в Ювентус, просто защото това би имало далеч повече логика, имайки предвид моментното състояние на английските грандове и нуждите им от подобен тип играч.

Припомняме, че Пол Погба се наслаждаваше на най-силния си футбол в цветовете на „старата госпожа“, именно под ръководството на завърналия се Масимилиано Алегри.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 вземете го

    0 0 Отговор
    в лудогорец от много време е мераклия