Last news in Fakti

19 Март, 2022 00:00 2 398 2

Прекратиха мач от Бундеслигата заради удар от трибуните по съдията

  • бохум-
  • борусия мюнхенгладбах

След 15-минутно съвещание на делегата бе взето решение за прекратяване на срещата

Прекратиха мач от Бундеслигата заради удар от трибуните по съдията - 1
Снимка: БГНЕС

Първият мач от 27 кръв в Първа Бундеслига между Бохум и Борусия Мюнхенгладбах бе прекратен в средата на втората част, след като страничният съдия бе ударен с предмет от домакинската публика.

Кристиян Гителман бе ударен лошо по главата и това наложи временното спиране на срещата при резултат 0:2, но след 15-минутно съвещание между официалните лица бе взето решението срещата да се прекрати.

От ръководството на домакините публикуваха позицията си по случая в социалните мрежи, определяйки поведението на виновника за инцидента като „идиотско“.

Все още не е ясно дали срещата ще се доиграе в друг ден или ще бъде присъдена служебна победа за гостите. От Бундеслигата обявиха, че започват работа по случая и решение се очаква в рамките на следващия ден (19 март).


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ас Ан

    9 3 Отговор
    украиннска бомба по немски съдия.
    Започна се!
  • 2 Мнеее

    0 0 Отговор
    Я?! Ти да видиш, защото все нас българите ни изкарват черните овце..