Last news in Fakti

25 Август, 2022 10:10 1 675 1

Ювентус финализира два сериозни трансфера

  • леандро паредес-
  • аркадиуш милик-
  • олимпик марсилия-
  • псж-
  • футбол-
  • ювентус

"Бианконерите" са много близо до привличането на нападателя Аркадиуш Милик от Марсилия и на полузащитника Леандро Паредес от Пари Сен Жермен

Ювентус финализира два сериозни трансфера - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският гранд Ювентус е напът да финализира два трансфера почти по едно и също време. "Бианконерите" са много близо до привличането на нападателя Аркадиуш Милик от Марсилия и на полузащитника Леандро Паредес от Пари Сен Жермен, пише трансферният експерт Джанлука Ди Марцио.

Торинският тим е договорил личните условия на Милик, който ще пристигне в клуба под наем. „Старата госпожа“ ще плати 2 милиона евро на Марсилия за наема, като в договора има и клауза за откупуване на стойност 8 милиона евро.

Междувременно "бианконерите" са направили стъпка напред и в преговорите за Паредес. Шефовете на клуба са провели разговор с представители на ПСЖ, като са се споразумели за привличане под наем на 28-годишния аржентинец, който е бивш играч на Рома. В договора ще има клауза за откупуване, която става задължителна при определени условия, едно от които е класиране на отбора за участие в следващото издание на Шампионска лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Про100 100

    0 0 Отговор
    На тия ако спрат да им дават дузпа всеки мач ще потънат като камък!!!