Last news in Fakti

6 Октомври, 2022 00:07 2 038 0

Шахтьор се размина с унизителен разгром срещу Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • шахтьор донецк-
  • шампионска лига

„Кралския клуб“ бе истинска доминантна сила на „Сантиаго Бернабеу“

Шахтьор се размина с унизителен разгром срещу Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид постигна победа само с 2:1 над Шахтьор Донецк, въпреки че имаше достатъчно шансове, за да стигне до победа с двуцифрен резултат.

Родриго и Винисиус отново демонстрираха, че се разбират все по-добре на терена, защото не само вкараха по веднъж, но и комбинираха за едно от попаденията в мача.

Олександър Зубков пък опази интригата в срещата до последния съдийски сигнал, тъй като се разписа в минути преди почивката и така направи разликата от само едно попадение.

Играчите на Карло Анчелоти отправиха цели 28 удара към вратата на Анатолий Трубин, но украинският национал се постара да изиграе един от най-силните мачове в кариерата си.

Реал все пак запази перфектния си актив в Шампионската лига и по всичко личи, че борбата за второто място ще е особено жестока между Шахтьор, Ред Бул Лайпциг и Селтик.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА